Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2017. 19:35h.

Campuzano passa de comparar Espanya amb Turquia a demanar diàleg

El portaveu del PDECAT al Congrés insta Rajoy a acceptar la “tremenda generositat” de Puigdemont

Campuzano passa de comparar Espanya amb Turquia a demanar diàleg

Comunicat del PDECAT

El portaveu del PDECAT al Congrés dels diputats, Carles Campuzano, ha demanat al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, que accepti “l’acte de tremenda generositat” que aquest dimarts va oferir-li el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, amb l’oferiment de diàleg i mediació.

Campuzano ha advertit que “aquesta pot ser l’última oportunitat” per arribar a una solució acordada, alhora que ha assenyalat que “avui el món sap que Catalunya s’ha guanyat el dret a tenir un Estat propi”. El representant del PDECAT també ha instat al president espanyol a aturar el “discurs incendiari” d’alguns membres del PP, en referència a les paraules Pablo Casado sobre Lluís Companys.

El portaveu del PDECAT, que ara apel·la ara al diàleg, comparava l’Estat espanyol amb Turquia. “Espanya ha triat ser Turquia, tancant pàgines web i vulnerant drets fonamentals, en comptes de Regne Unit o Canadà i permetre un referèndum acordat”. Campuzano, a més acusava l’Executiu central d’“utilitzar la força de la repressió per imposar la seva voluntat i autoritat”.

També va augurar en la cambra baixa a finals de setembre que “l’1-O serà l’expressió d’un èxit, i la voluntat de Catalunya d’arribar a la plenitud nacional persistirà i guanyarà”.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carlos Gomez, murenu de la serra, 11/10/2017 - 20:48

Per pasar del España Ens Roba al virgencita virgencita nomes han calgut 8 segons d´independencia

Quin paripe