Publicitat
Política · 17 de Març de 2019. 11:33h.

Campuzano plora per l'escó perdut

Ara afirma que l’objectiu de JxCat es “bloquejar” Espanya

Campuzano plora per l'escó perdut

L’encara diputat del PDECAT, Carles Campuzano, en declaracions al Via Lliure de RAC1, ha revelat que “davant del nou cicle electoral, jo vaig defensar que no havíem d'anar a Madrid a bloquejar sinó a fer impossible el partit de les tres dretes i el partit del PSOE-C's. Aquesta posició no va ser compartida i això s'ha vist a la confecció de les llistes”.

"L'acord, per definició, serà sempre decebedor per algun dels teus. Crec que en aquests moments ningú està disposat a acceptar el desgast polític que és decebre algú dels teus”, ha lamentat.

"A mi el que em preocupa en aquest context és l'enquistament del conflicte. El construir polítiques acordades demana una efectiva voluntat de pactar per totes les parts”, ha indicat.

Campuzano ha confirmat que “em retiro de la primera línia política. I, més enllà de la discussió interna que hem tingut sobre quin paper hem de jugar com a partit a Madrid, em ve molt de gust". "També segueixo sent membre de la Diputació permanent i estic escrivint un llibre sobre la meva vida política”, ha explicat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Dol mundial, Guasingtong, 17/03/2019 - 20:30

És la més trista desaparició d'un polític des de la mort de Churchill i l'assassinat de Kennedy!

#12 Luter, Barcelona, 17/03/2019 - 18:38

Aquest ha viscut molt be durant tres lustres, va sortir de les joventuts de cdc i en tota sa vida no ha fet res mes que arrossegar-se pels passadissos del partit fent merits i llapant als qui feien les llistes, i ara vol fer-se la vicitma. Encara pot donar gràcies dels anys que ha sucat del pressupost, ara a tornar a llepar "a quien corresponde"

#11 Talegon & Rufian "Fakes", La Mina, 17/03/2019 - 17:06

Campuzano a la fucking rue.
Cosa de los recortes lazys ... ya no tienen pan ....para tanto xorizo.

#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 17/03/2019 - 16:57

Haver apres del Juanitu Trada nanu i haguesis pogut arribar amb la mision cumplida a la jubilacio i una generosa pensio com Diputado del Reino de España a costa del fons de pensions que han pagat resignadament i a contracor els 45 milions de sofertes victimes de la vostra repugnant miseria moral.

#9 Sarola, Castelldefels, 17/03/2019 - 16:17

¡ Aiii Carlitos ! Han passat 15 anys. Recordes la pintada a la pared de l'esglesia dels Josepets que deia :

¡ LLIBERTAT CARLES CAMPUZANO !