Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2009. 17:44h.

Can Trabal obre esquerdes al PSC

Juan Ignacio Pujana i Mario Sanz signen a favor de la preservació de la zona agrícola

Can Trabal obre esquerdes al PSC

Can Masover Nou, en una imatge d'arxiu

L'exalcalde de l'Hospitalet, Juan Ignacio Pujana, i el primer tinent d'alcalde i portaveu socialista al consistori, Mario Sanz, han signat a favor de la preservació de can Trabal i en contra del projecte que vol impulsar el seu propi partit. L'ajuntament de l'Hospitalet està governat pel PSC en coalició amb ICV, malgrat que el partit de Núria Marín (PSC) té majoria. Pujana i Sanz s'han afegit a la plataforma que pretén conservar la darrera zona agrícola de l'Hospitalet a través de la xarxa social Facebook.

Fins i tot, Pujana va assistir a l'acte de presentació del documental SOS can Trabal, organitzat per les entitats contràries a la requalificació d'aquests terrenys. Can Trabal és una zona agrícola que pertany a diversos propietaris i empreses, entre elles Hakerson International SL, participada pel president del FC Barcelona, Joan Laporta. Al mateix acte, també hi era l'eurodiputat d'Esquerra, Oriol Junqueras, qui ha preguntat per escrit a la Unió Europea sobre aquesta requalificació.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 JOAN, HOSPITALET, 07/10/2009 - 15:04

Yo pregunto... Hasta hoy no sabia que estos terrenos eran de Hospitalet, pues quedan delante del Hospital Belvitge.
A quien le interesa que haya coles en lugar de hotel, oficinas, pisos para jovenes o un geriatrico municipal?? Son puestos de trabajo...

#8 lestat, hospi, 06/10/2009 - 20:48

Ay Martita(centre) se te ve el plumero pepero

#7 Marta, BELLVITGE, 06/10/2009 - 00:01

El senyor Mario Samz va signar el manifest possiblement no estava d'acord però li agrada fer d'espia per veure els missatges que s'envien al grup referent a la Plataforma. Sr. Sanz reconegui que l'ha cagat i s'ha passat de llest.

#6 Miquel, L'Hospitalet, 05/10/2009 - 20:40

Com heu pogut comprobar al seu espai al Facebook NO ES CERT que el Sr. Mario Sanz hagi signat mai aquest manifest. Jo he escoltat declaracions seves respectives a aquest tema i sempre han estat en la linea de les Govern Municipal

#5 MARIO SANZ, L'HOSPITALET, 05/10/2009 - 20:28

Aquesta noticia es falsa. en cap moment he donat soport al anomenat "Manifest per preservar la zona agrícola". Vull una rectificació.
MARIO SANZ