Publicitat
Política · 29 d'Octubre de 2019. 22:53h.

Canadà veta Puigdemont

L'expresident volia anar al Quebec a parlar de la independència

Canadà veta Puigdemont

El Canadà ha denegat a l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, viatjar al país, segons publica aquest dimarts el diari 'La Presse'. El mitjà explica que el Canadà ha optat per no permetre a Puigdemont viatjar a territori canadenc després de les acusacions que l'Estat espanyol ha fet en la tercera euroordre contra l'expresident.

El mitjà explica que les "acusacions penals" contra ell van fer que els funcionaris optessin per denegar el viatge a Puigdemont, ja que els funcionaris van veure "preocupants" aquestes acusacions.

Puigdemont ha estat intentant entrar al Canadà durant mesos en resposta a les invitacions del moviment independentista quebequès. El jutge instructor del Tribunal Suprem va emetre el passat 14 d'octubre una nova euroordre contra Puigdemont després de la sentència que va condemnar per sedició els dirigents independentistes.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 La volta al món , Barcelona, 30/10/2019 - 19:50

Els canadencs, no el volen veure ni en pintura, i se suposa que és un pais democràtic, encara que després del revés, per Puchi potser NO

#19 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 30/10/2019 - 19:33

¿A Puchi le han vuelto a tongar con lo del visad0, como le pasó la otra vez? El pobre analfa no aprende, no.

#18 Josep, Mollerussa, 30/10/2019 - 17:19

Nadie te quiere, Puchi. Ademas de ser un estorbo, ya no eres noticia. estas OUT.

#17 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 30/10/2019 - 16:46

Próximo viaje... Corcega... ya verás que gracia les hace a los franceses... ¿y no le podrían enviar a la Guayana...? si hombre, allá se puede entretener en un trabajo sostenible... como descapullador de iguanas.

#16 l'avi Florenci, Barcelona, 30/10/2019 - 16:01

Fa tres setmanes un il·luminat sortia a TV3 preguntant perquè Canada tenien referèndum i perquè nosaltres no. Es preguntava que tenen els Canadencs que els catalans no tenen. La resposta és clara: els Canadencs tenen decència i vergonya, no deixar entrar a Puigdemont és la prova. Molts catalans van vendre les dues per un plat de llenties