Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2019. 17:51h.

Canadell representarà totes les cambres catalanes

Nou president del Consell General de Cambres de Catalunya

Canadell representarà totes les cambres catalanes

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, l'independentista Joan Canadell, ha estat escollit aquest divendres president del Consell General de Cambres de Catalunya (CGCC), la corporació que coordina les 13 Cambres de Catalunya. Canadell ha rebut el suport de la majoria del Ple del Consell General de Cambres de Catalunya i Jaume Fàbrega -el president de la Cambra de Girona- ha estat escollit vicepresident.

L'empresari Joan Canadell va arribar a la presidència de la Cambra de Barcelona a través de la candidatura Eines de País -candidatura impulsada per l'ANC- que va obtenir la majoria absoluta a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona. Canadell, que és la cara més visible, va proposar als partits independentistes l'any 2017 que demanessin a la Unió Europea "expulsar Espanya de la UE".

L'empresari també va publicar a twitter que portava una careta de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, al seient del copilot. "Cada dia porto al cotxe amb mi el nostre president Carles. Recomano que ho feu més gent, sobretot ara que s'omplirà Barcelona de turistes pel Mobile World Congress" va escriure en aquella ocasió.

canadellenc.jpg

Durant la proclamació de Canadell com a nou representant de les cambres catalanes, Canadell, ha agraït la confiança rebuda pel conjunt de les cambres catalanes i ha defensat en el seu primer discurs com a president del Consell que cal treballar per donar suport a cadascuna de les cambres per tal que conjuntament puguin treballar per fer de Catalunya un dels principals motors econòmics d'Europa. "Junts som molt més forts, i hem d'anar plegats per desenvolupar el màxim potencial de l'economia i empresa catalanes", ha destacat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 pepe, andorra, 24/09/2019 - 18:07

otra buena razón para tener la sede de la empresa fuera de Barcelona o cualquier otra provincia de los condados. Hoy mas q nunca, la camara de comercio es una herramienta del separatismo para provocar, para saquear y sobre todo, para mentir y engañar, q es lo q mejor sabe hacer el separatismo, pq empresa q pillan, empresa q arruinan.

#2 Cris, Barcelona , 20/09/2019 - 22:23

El Mr Bean de las gasolineras independentistas hace lo que puede por su negocio. Todo por su pasta