Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2012. 11:03h.

Cañas afirma que ERC té tradició colpista

El diputat de Ciutadans s'enganxa amb Marc Sanglas a Twitter

Cañas afirma que ERC té tradició colpista

Fragment de la conversa entre els dos diputats

El diputat d'Esquerra, Marc Sanglas i el de Ciutadans, Jordi Cañas, han protagonitzat una picabaralla a Twitter després que el membre de la formació d'Albert Rivera hagi apuntat que "els 'Pujolone' no amenacen en va... però hi ha solució: aplicar la Constitució" i el republicà li hagi replicat que "aplicar article 8? El de la Intervenció militar? Et veig molt fort".

A partir d'aquí s'han succeït un seguit de piulades entre tots dos diputats. Cañas ha manifestat que "no parlava del 8. No és necessari", però Sanglas hi ha insistit: "alguns ja els agradaria tornar a entrar els tancs per la Diagonal". Com a resposta, el número dos de C's ha dit que "ERC i el seu colpisme és tradició…"

En aquest sentit, Sanglas ha dit que "crec que declaracions polítiques fetes per persones escollides democràticament difícilment es poden titllar de colpisme". "Aixecar-se contra la República, el que va fer ERC, és colpisme. El va sufocar un general català, Batet, afusellat per Franco", ha apuntat llavors Cañas.

Finalment, el diputat republicà ha manifestat que "en qualsevol canvi de model hi ha un període d'alegalitat, el tema és si la base és democràtica, per parlar de colpisme". "Si, això deia el nazisme... tot molt democràtic, en fi…", ha conclòs Cañas.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#24 Anticatetos, La Seu, 09/08/2012 - 17:01

Qualsevol que tingui una mica de cultura sap que el que diu Cañas és veritat. A Catalunya hi ha molts ignorants víctimes de la LOGSE i a més amb nul criteri i 0 personalitat ja que només repeteixen com lloros unineuronals el que els han dit que han de dir.

#23 Raimon Silvestre, Polinyà, 08/08/2012 - 01:21

Per quan els comentaris amb noms i cognoms a e-noticies?

Es curiositat; tota aquesta baba nacionalista espanyola existeix realment? és un mateix tipus amb poca feina? o son intoxicacions interessades dels amants de les ambigüitats i nostàlgics dels pactes MAS-ZP?

#22 josep mª, Girona, 07/08/2012 - 15:16

Osti Cañas!
Jo que em pensava que és amb les canyes que es poden donar cops!!

#22.1 GENERAL SAVALLS, SFG, 08/08/2012 - 11:45

També apart de donar cops, els canyers s'han de cremar cada any. Per tant gent com aquesta canya, a la foguera

#21 Gerard, Barna, 07/08/2012 - 04:14

El lerrouxisme té tradició franquista (malgrat que ni Franco va voler saber res d'uns traïdors txaqueteros com aquests). Si ERC fos colpista en Cañas ara en seria militant. El lerrouxisme és misèria moral i intel·lectual. És el més baix de la societat.

#20 papitu, Andorra, 06/08/2012 - 21:59

En su intento de cambiar la Historia, los nacionalistas reclaman además que se anule su juicio.
REDACCIÓN HO.- El gobierno socialista ha aprobado la declaración de reparación y reconocimiento personal de Lluis Companys, el presidente regional catalán fusilado tras la guerra civil. Los nacionalistas

#20.1 Gerard, Barna, 07/08/2012 - 04:16

Tranquil, que no ho oblidarem mai que els feixistes assassinaren Companys, en pots estar segur. El que demanem és un mínim de qualitat democràtica, però demanar això a les institucions espanyoles i els seus aduladors és demanar massa.

#20.2 pepe., andorra, 07/08/2012 - 17:10

si no lo hubieran fusilado unos, lo habrian fusilado los otros, Negrin ya dejo claro q companys era un traidor a la republica.

#20.3 Gerard, Barna, 07/08/2012 - 19:27

Si pretens arribar a la conclusió de que un espanyol de dretes s'assembla irremediablement a un espanyol d'esquerres per allò de citar el teu admirat Pla doncs perfecte. En qualsevol cas els de la dictadura foren de dretes. Ets el paio més cínic que ronda per aquí!