Publicitat
Política · 21 de Gener de 2014. 08:42h.

Cañas al·lega que el jutge ha reobert el cas "davant la meva sorpresa"

El diputat de Ciutadans explica a la militància que el fiscal l'exculpa

Cañas al·lega que el jutge ha reobert el cas "davant la meva sorpresa"

Cañas

El diputat de Ciutadans, Jordi Cañas, en una carta enviada a la militància, manifesta que "un assumpte de la meva vida personal de fa 9 anys que ara pot afectar la meva vida com a representant polític. Fins al 2007 vaig ser director d'una empresa. Dins de la meva activitat empresarial manteníem relacions comercials amb una empresa propietat d'un familiar de la meva exdona que ara està sent investigada per la justícia per un delicte fiscal".

"Com la meva empresa prestava serveis a l'empresa que ara està sent investigada, m'he vist involucrat en un procés judicial. Sapigueu que el fiscal del cas ha demanat que jo sigui apartat del procés perquè no ha apreciat cap relació entre la meva empresa i els fets investigats".

"A més, al mes de maig, la jutge que instruïa el cas, també va emetre un acte en el qual decidia arxivar el meu cas. Tanmateix i davant la meva sorpresa i la del meu advocat, la jutge ha canviat el seu parer, i per la meva condició d'aforat, ha pujat el cas al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya".

"Vull afegir que, vaig ser l'administrador de la meva empresa des de 1999 fins al 2007, i que ni jo, ni la meva empresa mai no hem estat investigats ni multats per l'agència tributària. He cregut necessari fer pública aquesta informació perquè com a representant públic, em sento en l'obligació de retre comptes als ciutadans i perquè no tinc res a amagar seguint amb el propòsit de transparència que sempre hem defensat jo i el meu partit".

"A més, vull comunicar-vos que si el TSJC finalment m'acusa, presentaré la meva dimissió de tots els càrrecs orgànics que tinc a Ciutadans i lliuraré la meva acta de diputat. Vull agrair a tots els que m'heu mostrat mostres de suport i afecte, especialment, als meus companys del Comitè Executiu i del Grup Parlamentari que m'estan donant suport en aquests moments tan difícils per a mi".

"Estic tranquil, l'únic que lamento és que aquest assumpte arribi en un moment en què no em dedico a l'empresa privada, com he fet tota la meva vida, i espero que aquest assumpte de la meva vida personal de fa ja 9 anys no sigui utilitzat contra el meu honor, ni contra el partit que represento", conclou.

Publicitat
Publicitat

78 Comentaris

Publicitat
#49 barretinaire, bcn, 25/01/2014 - 16:48

Els serbis sempre són i seran serbis

#48 Kropotkin, Vic, 21/01/2014 - 18:28

En C's encarnamos una nueva manera de hacer política. Por ejemplo, incurrir en corrupción sin haber gobernado nunca...jua, jua...mejor hundidos

#47 roberto alcazar, tgn, 21/01/2014 - 15:54

Cañas, amic: Deia la orquestra plateria "sorpresas nos da la vida, la vida nos da sorpresas...". Es igual que els que tu critiques. que tinguis un bon dia.

#47.1 Kropotkin, Vic, 21/01/2014 - 16:46

Otro expulsado del Club Super 3. ¿Pero no os he advertido que no valia decir chorradas? Te voy a quitar hasta las invitaciones para el Gran Dictat. Ya está bien de perder el tiempo. Teneis que hacerlo con mas ilusión. Se van a dar cuenta de que cobrais. Intentalo de nuevo.

#46 Gerard SíSí, #MARXEMJA, 21/01/2014 - 15:48

Amb la independència, quants diners guanyaria Catalunya? ------------> http://www.youtube.com/watch?v=Orw1mZ_VvJw

#45 Si estando en la oposición, ya estan con corrupción...., 21/01/2014 - 15:33

Rivera, Mejías y otros provienen de las filas del PP Cañas y otros de las filas del PSC-PSOE, Luego es normal que ellos repitan los peores vicios del PPSOE.

Ahora entiendo por qué siempre estaba hablando de corrupción, y de Millet, supongo que era su ídolo.


#45.1 Kropotkin, Vic, 21/01/2014 - 16:47

Es la sexta vez que escribes lo mismo hoy. ¿Te crees que se te paga para esto? ¿No te das cuenta de que esto ha degenerado mucho? Yo confio en ti y se que puedes hacerlo mejor. Prueba cualquier cosa imaginativa. Venga que tu puedes.