Publicitat
Política · 19 de Novembre de 2013. 17:35h.

Cañas: "Aznar va ara de mite"

Creu que va ser "un covard” amb els nacionalistes

Cañas: "Aznar va ara de mite"

Cañas, en una imatge d'arxiu

El portaveu del grup parlamentari de Ciutadans, Jordi Cañas, ha assegurat que l’expresident del Govern espanyol, José María Aznar, va ser un “covard” i ara va “de mite” contra el nacionalisme.

Cañas, en roda de premsa al Parlament, ha comentat les declaracions d’Aznar, en les quals ha fet referència a una llei ara no vigent que permetria enviar el president de la Generalitat a la presó si segueix endavant amb el procés sobiranista.

“Aznar va ser un president que es va agenollar davant els nacionalistes i ara presumeix de ser un mite”, ha dit Cañas abans d’insistir que “va ser un dels presidents més dèbil, més covard i que més va claudicar amb les exigències nacionalistes. Ara va de mite”.

En aquest sentit, ha recordat fets que demostren que va afavorir els nacionalistes: “el pacte del Majestic, la cessió de competències de trànsit als Mossos, va suprimir la figura del governador civil i va entregar en safata de plata al senyor Vidal-Quadras, que era un personatge molest per al senyor Jordi Pujol”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#14 C's prefereix el GAL al PP, Lleida, 20/11/2013 - 14:40

Cañas troba molt tou al PP d'Aznar, normal, només va provocar una guerra il.legal a Iraq i ha comés crims de guerra i col.laborat a un genocidi, masa tous.. Prefereixen el GAL, més castizo i ejpañol, guardies civils segrestant, torturant i assessinant joves innocents en nom de l'espanya canyi.

#12 Joan, bcn, 20/11/2013 - 11:37

És natural que a en Cañas li molesti que l'Ansar vagi de mite. Per a ell de mite només n'hi ha un: Franco.

#11 Molotov, Bcn, 19/11/2013 - 21:40

El canyes el que troba mes greu es la supresió de la figura del governador civil, potser per que hi aspirava...

#10 juanqui, Sabadell parada, 19/11/2013 - 21:13

Aquí no se puede rectificar porque dice la verdad.en el 98 con la ley de lenguas)(inmersión lingüística) el SR CAJA y Vidal Quadras con el Defensor del pueblo,esperaron hasta el último segundo a que el Pepe con aznar a la cabeza lo llevara alConstitucional y se anulara. Ahí se MARCHO Vidal Quadras.

#10.1 Terraxa, Terrassa, 20/11/2013 - 08:31

Sí home el Vidal Quadras va marxar.... a Europa!!!

Per què ni va tornar el carnet ni va voler deixar la menjadora política.
Al contrari, ara està a la taula més ben parada, l'europea.
Ja m'agradaria a mi haver de "marxar" com ho va fer ell.

#10.2 juanqui, Sabadell parada, 20/11/2013 - 11:24

Se marcho de la politica del estado a Europa donde ha podido parar una buena cantidad de enmiendas separatistas excluyentes contra los catalanes demócratas. ¿ Por que crees que no os hacen ni caso en Europa??

#8 novit, vilanova i corrupció, 19/11/2013 - 18:58

Cañas: Sé más prudente respecto a Aznar, si no mira el sector sociológico que antes en Cataluña votaba PP y ahora a ciudadanos. Ese sector, entre los que me incluyo, se siente más cercano a Aznar que a Sanchez Camacho, por eso abandonamos el PP y votamos el sincomplejismo de ciudadanos. Rectifica.

#8.1 luigi longo, bcn, 19/11/2013 - 22:34

Los hechos no se pueden negar. Aznar suprimió la figura del gobernador civil, el servicio militar, cedió competencias de orden público, impidió recurso contra la inmersión lingüística, sacrificó a Vidal Quadras, etc, a cambio del apoyo parlamentario de Pujol. Nada de aquello se puede ya recuperar.

#8.2 Carlos, Nueva York, 19/11/2013 - 23:19

novit, sin quitarle méritos a lo bueno que hizo Aznar, se equivocó y se vendió a los partidos nacionalistas regionales después de las elecciones del 96. Además del Pacto del Majestic (CiU), cedió y concedió demasiado a PNV y CC. De aquellos barros, estos lodos. La crisis económica ha hecho el resto.