Publicitat
Política · 25 de Juny de 2013. 17:23h.

Cañas compara la transició nacional amb el procés de Kafka

Lamenta que el Govern "en comptes de solucionar una crisi en crea de noves"

Cañas compara la transició nacional amb el procés de Kafka

Cañas, durant la roda de premsa

El portaveu del grup parlamentari de Ciutadans, Jordi Cañas, ha comparat la transició nacional amb el procés de Kafka. Cañas, en roda de premsa aquest dimarts al Parlament, ha criticat que el Govern, en 180 dies, no hagi pres cap mesura contra la crisi i només hagi tirat endavant decisions relatives al dret a decidir.

El diputat ha valorat la roda de premsa del portaveu Francesc Homs i ha dit que per a ell "no hi ha crisi, ni tan sols dins de la federació de CiU; deu ser l'únic que no és capaç d'adonar-se de la magnitud de la crisi que han significat aquests 6 mesos de govern en aquesta coalició de ferro forjada entorn de Jordi Pujol".

"Sembla que és l'únic que no se n'adona, però té la seva lògica perquè la veritat és que té la seva gràcia que un Govern que ha estat incapaç de combatre la crisi econòmica, la crisi política, la crisi institucional, a més l'ha impulsat, hagi aconseguit provocar una altra crisi del partit de govern", ha afegit. 

Cañas ha insistit que el de CiU "és un Govern que impulsa i amplifica crisis com la incertesa política i la inseguretat jurídica que significa l'anomenat kafkianament 'el procés'. "Perquè només aquest kafkià procés ha merescut la feina d'aquest gabinet per la sedició", ha comentat.

En aquest sentit, el portaveu de Ciutadans ha dit que mentre no s'ha registrat "cap activitat legislativa contra la crisi" si s'ha tirat endavant "la Declaració de Sobirania, la Llei de consultes, el Consell Assessor per a la Transició Nacional o el Pacte Nacional pel Dret a Decidir". 

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#14 Ramon Querol, BCN, 27/06/2013 - 15:23

On t'has deixat la cabra legionario

#13 Selrac, BCN, 26/06/2013 - 16:13

Bona metàfora, aquesta de Kafka. Descriu a la perfecció la naturalesa de l'entramat legal i burocràtic espanyol, teixint una enorma teranyina absurda per impedir als catalans fer una cosa tan senzilla com la que faran els escocessos: votar.

#12 Rafa, Barcelona, 26/06/2013 - 11:12

Tiene razón. Y lo peor es que se gastarán una pasta en elñ referéndum, que no será legal, lo harán igualmente... y ganará el NO por más del 50%. O sea, todo este tinglado y estos meses perdidos para nada, con delirios y ensoñaciones. Y los catalanes hundidos en el paro.

#11 Roger, L'H, 26/06/2013 - 01:02

La idea es k al independitzarnos se solucionen totes les crisis de cop. El k es kafkia es el k feu vosaltres. Timagines un partit a extremadura defensant k extremadura rep mases diners i k han dee cobrar menys? I k las lentejas con chorizo es una imposicio totalitaria? Se os ve el plumero madrileño

#10 JC, BCN, 25/06/2013 - 23:55

Cañas, de nuevo, la voz de millones de catalanes. Menos mal q aún qdan políticos de nivel en Cataluña. Un fenómeno.