Publicitat
Política · 21 de Gener de 2014. 17:39h.

Cañas deixarà l'escó si és acusat

Carina Mejías i Inés Arrimadas el substitueixen com a portaveu

Cañas deixarà l'escó si és acusat

Cañas, reunit amb companys del grup parlamentari

El fins ara portaveu del grup parlamentari de Ciutadans, Jordi Cañas, ha anunciat que deixarà el seu escó al Parlament si és acusat formalment pel presumpte delicte de frau fiscal pel qual està sent investigat.

Cañas, que aquest dimarts ha comunicat al seu grup parlamentari i a la presidenta del Parlament que deixa temporalment el seu càrrec de portaveu, ha explicat que probablement serà imputat en breu.

A pregunta d'e-notícies, el dirigent de Ciutadans ha assegurat que deixarà el seu escó "en el moment en el qual es formalitzi una acusació clara, quan finalitzi la instrucció". O, en un altre cas, si la investigació "es demora molt".

"Entenguin que tingui el dret d'intentar salvaguardar a curt termini una cosa que per a mi és un honor, que és ser un representant públic", ha afegit abans de dir que "m'agradaria poder aclarir les circumstàncies en les quals ara estic immers, donar-me un mínim marge, però aquest marge no serà una coartada".

Cañas ha avançat també que en el que ha estat "una decisió absolutament personal" ha decidit deixar el seu càrrec de portaveu del grup parlamentari, que a partit d'aquest moment ocuparà la diputada Carina Mejías.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 lucas, barcelona, 22/01/2014 - 06:41

Que sectarismo de tv3 y demas medios dependientes de la generalitat antes todos los días hablando de los negocios de los hijos del honorable y ahora ni hablan del caso de Jordi cañas

#12 pep, manresa, 22/01/2014 - 02:47

Nani Roma, Marc Coma, Jordi Viladoms, Laia Sanz, Joan Barreda, el Dakar l'han guanyat cinc catalans i e-notícies sense enterar-se'n, serà perquè han estat rebuts amb estelades?

#11 Kropotkin, Vic, 21/01/2014 - 21:32

Desde que los estelados se han dado cuenta que les han tomado el pelo y van a seguir siendo españoles le sha entrado la depresión. Jua. jua, jua,... Desde luego, como no os acostumbreis a la idea lo teneis fatal pardillos.... Jua, jua, jua,... Nada, a seguir a la Roja. Jua, jua, jua,...

#9 Korrupotkin, Vic, 21/01/2014 - 19:47

Que? Que el TSJC investiga al Cañas por presunto fraude fiscal de medio millón de euros? Nada, nada, esto és como lo de los trapicheos de nuestra Fundación en Madrid, calumnias de los rojos separatistas...jua, jua...mejor hundidos

#8 Jordi, ,, 21/01/2014 - 19:43

Qué pena.
Para uno que había que se atrevía a hacer ondas en el oasis catalán...
Habrá que esperar a que D. Fernández haga otro numerito como el de la alpargata.