Publicitat
Política · 19 de Març de 2014. 08:41h.

Cañas: "RAC1 fa fàstic"

El diputat acusa l'emissora de "comparar als votants de Ciutadans amb drogoaddictes"

Cañas: "RAC1 fa fàstic"

Cañas

El diputat de Ciutadans, Jordi Cañas, ha assegurat en declaracions a La Cope que "RAC1 fa fàstic", en resposta al programa humorístic La segona hora, que divendres passat i en referència a Gerard Punset, va ironitzar que "la criatura se li ha fet de Ciutadans. N'hi ha que s'enganxen a les drogues, altres es fan de Ciutadans". "Són com dos conceptes incompatibles, Punset i Ciutadans, intel·ligència i Ciutadans", es va afegir.

"RAC1 fa fàstic. Comparar els votants de Ciutadans amb drogoaddictes i amb ignorants, sincerament, jo crec que tot té un límit. Aquesta gent fa campanya permanent d'apologia del separatisme, i falta al respecte a tots aquells que no són nacionalistes. A mi em falten al respecte", ha afirmat el diputat en declaracions a el Matí de Cope.

Cañas ha criticat que "s'equiparen els meus votants i una part dels catalans encara que no em votin amb drogoaddictes. A mi no em mereixen cap respecte. Zero" . No obstant això, el dirigent de Ciutadans ha deixat clar que "per descomptat" anirà a RAC1, atès que "jo vaig sempre on em diuen. I ho diré directament allà, sense cap problema".

Malgrat que el programa on es van emetre les paraules no era 'El món a RAC1' , Cañas ha proposat que "pots dir-li ara a en Basté, si m'està escoltant, que em truqui i m'ho pregunti. 'Vostè va dir això?' Doncs sí. M'hi reafirmo. I molts dels teus comentaris en fan. Ja s'ha acabat la impunitat amb què aquesta gent insulta a tots aquells catalans que no són separatistes".

Publicitat
Publicitat

127 Comentaris

Publicitat
#81 Kropotkin, Vic, 20/03/2014 - 08:53

Cañas admite que cuando tomo posesión de su cargo de diputado en el Parlamento era perfectamente consciente de que estaba en el punto de mira de Hacienda por sus negocios...eh, pero que quede claro q C's es regeneración de la fina...jua, jua

#79 vvv, vv, 19/03/2014 - 23:23

Qui és Gerard Punset?

#76 es va acabar la impunitat ! ..................... , Visca La LLEI ! ........................, 19/03/2014 - 20:18

Després de més de 35 anys de "campar a gust" de "fer i desfer" al seu capritx, de "fer-li la vida impossible als catalans unionistes" i d'exercir coacció i ADOCTRINAMENT contra els CATALANS de BÉ (= unionistes). ..

es va acabar la impunitat ! ...

Visca La LLEI ! ..........................

#76.1 3, p, 20/03/2014 - 20:04

Quan es va acabar ?

#75 Qué "cara" tienes Carmeta !!! ...................., Qué "cara" tienes Carmeta, 19/03/2014 - 20:00

Qué "cara" tienes Carmeta (= FORCADELL)! ...

1)A ti, que te han abierto el Parlamento como si fuera tu casa!

2)a ti, que te abren los platós de las teles y radios de CAT!

3)a ti, que te subvencionan a chorros por ser la "Mata Hari" de CDC y de ERC!

4)y ahora vienes llorando?

5)Basta!...

#74 jau, mataro, 19/03/2014 - 19:57

No se si ho sabeu però la Generalitat ha comprat RAC1. Ara ja s'entén tot, no?