Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2022. 14:46h.

Cançó indepe de l'estiu amb el "Puta Espanya"

Un regidor de la CUP diu és el "nou himne del jovent combatiu dels Països Catalans"

Cançó indepe de l'estiu amb el "Puta Espanya"

Independentistes estan pujant a la xarxa vídeos on apareixen cantant la cançó "Puta Espanya" de Filibusters, que es defineixen com un "grup de folk de Vilafranca del Penedès", i alguns usuaris de Twitter l'han batejat com "cançó de l'estiu".

"Tenim un nou himne", afirmen alguns usuaris sobre la cançó que, entre d'altres coses, diu "Puta Espanya al matí quan et lleves, PE després per esmorzar, PE quan te'n vas al curro, PE després de follar, Puta espanya tothom diu Puta Espanya..."

El regidor de la CUP a Sant Sadurní d'Anoia, Jordi Pujol, ha manifestat en un tuit que "moltes de les grans obres de la cultura popular transcendeixen els seus autors" i ha afegit que "la cançó del "Puta Espanya", nou himne del jovent combatiu dels PPCC, l'han parit els penedesencs".

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#45 Toni Toni, figueras, 10/08/2022 - 06:29

ALE ALE a cantar a cantar canciones animosas y divertidas el hit del verano, sin tan solo escucharla me ha dado un subidon que no paro de bailar y tomar cerveza con los amigos JAJAJAJAJAJAJA verdad, necesito el antidoto, menos mal que ya os quedan pocos tirones y ya mismo a la marginalidad donde estabais y TRABAJAR CARAJO

#44 Decebut, bcn (tbn), 09/08/2022 - 22:03

"The new tune which was to be the theme-song of Hate Week (the Hate Song, it was called) had already been composed and was being endlessly plugged on the telescreens."

"1984", G. Orwell.

Es curioso pero casi para cada noticia de e-notícies hay una frase de "1984" que encaja perfectamente.

#42 Mahmoud, Sabadell, 09/08/2022 - 11:32

"El nou himne del jovent combatiu..." JAJAJAJA! Fill meu, tu no tens idea del que és combatre, ni patir una ocupació, ni que es pasin els teus dreta humans pels co...s. Et recomano que, per exemple, et fixis en el jovent de Palestina i Ucraïna abans de fer l'idiota.
Quan tarat que hi ha avuí dia, Senyor, quan tarat!

#41 Decebut, bcn (tbn), 08/08/2022 - 19:24

La verdadera letra de esa canción:

"There’s a valley in Spain called Jarama,
(...)
With the rest of the international column,
In the stand for the freedom of Spain
We swore in the valley of Jarama
That fascism never will reign(...)"

Visca Espanya!!!!! Feixistes fora!!!!! No pasarán!!!!!!

#40 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 08/08/2022 - 11:43

Esa mugre solo puede salir de pastores o gente de corral, la cochambre se pega en los sitios muy cerraos. Ni restregando con un cepillo y jabón.