Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2010. 21:34h.

Candidatura contra el "sobiranisme de dretes"

Formada per Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, Corrent Roig i Lluita Internacionalista

Candidatura contra el "sobiranisme de dretes"

Candidatura contra el "soberanisme de dretes"

Diverses organitzacions i activistes de moviments socials han arribat a un acord per presentar una candidatura d'esquerres a les properes eleccions al Parlament. La candidatura és el resultat de l’acord entre diverses organitzacions com Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, Corrent Roig i Lluita Internacionalista, i compta amb el suport d’un ampli de nombre d’activistes de moviments socials, sindicalistes, ecologistes.

Molts d’ells van firmar el manifest “Movem fitxa!” impulsat per Revolta Global-Esquerra Anticapitalista des de la primavera passada i que ha rebut més de 560 adhesions de persones lligades als moviments socials.

L’objectiu de la candidatura és oferir una veu diferent a les eleccions al Parlament, amb un programa anticapitalista i defensor drets nacionals del poble de Catalunya i del dret a l’autodeterminació. I amb un programa ecologista, feminista, antirracista i internacionalista. Segons els impulsors "vol oferir un projecte alternatiu tant al de la fallida esquerra governant com al sobiranisme de dretes que encaren algunes de les noves opcions que es presenten".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 JOSEP, GRANOLLERS, 12/09/2010 - 15:40

No son aficionats, son gent autentica que vol una democracia participativa de veritat, a lésquerra i feta des de baix, com diu el logo...i no volen aquesta colla de delinquents que es presentan a les elcccions al parlamaent de catalunya...cas pretoria, el palau del millet, decrets inhumans...

#18 Francesc, Cornellà, 11/09/2010 - 11:32

Aquests em recorden els grupets de maoistes, trotskistes, internacionalistes, místics, eremites i ascetes que pulul·laven els anys 70 que només servien per atacar als catalanistes... i per fotre mà a les que s'hi deixaven. No es mereixen ni aquest comentari.

#17 Jordi, Teià, 10/09/2010 - 17:52

No, Manel (L'H). Però perquè tu tinguis escolarització gratuïta o assistència mèdica gratuïta, hi ha algú que l'ha de pagar.
Fins i tot l'ordinador des d'on escrius l'ha inventat algú emputjat per l'afany de guanyar diners. Sense aquesta motivació, no hi hauria progrés. Ho entens, nen?

#16 Manel, L´H, 10/09/2010 - 14:18

Veig aquí molt "pro-capitalista", estareu forrats o sou masoques,perquè el que està patint la gent amb aquest sistema arreu del món, no té nom....

#15 Ciutadà català, Catalunya Lliure, 10/09/2010 - 14:10

Primer Catalunya i el poble català, i després els altres eixos dreta-esquerra o el que sigui...