Publicitat
Política · 3 de Setembre de 2010. 12:22h.

Canela va pactar amb Reagrupament sense consultar-ho

Un fundador plega perquè Suma Independència "sembla una pel·lícula dels germans Marx"

Canela va pactar amb Reagrupament sense consultar-ho

Enric Canela, amb Joan Vallvé, quan encara era conseller nacional de CDC

El membre fundador i promotor de Suma Independència, Robert Bonet, que s'ha donat de baixa, acusa Enric Canela de no consultar ningú a l'hora de pactar amb Reagrupament.

"El pacte que va tancar l'Enric Canela no va ser consultat ni exposat a cap executiva i sols va informar a mitges del pacte ja tancat amb Rcat a nivell personal i sense que tingués l'acord i els consentiment de cap reunió executiva de Suma Independència", assegura.

En aquest sentit explica que "a la primera reunió que es va acordar fer la Coalició SÍ, va quedar molt clar que mai es negociara amb ningú fora de la coalició i Suma Independència ho ha fet, encara que després s'està fent mans i mànigues per explicar que han pactat, però que encara son a la coalició i que no és cap pacte però que sí,... vaja una cosa que no se la creu ningú i que sembla una pel·lícula dels germans Marx".

"Saben que un pacte unilateral amb Rcat no te massa força, si no hi ha els Savis del Manifest del 12 d'abril, que son el desig de tots, però no els volen escoltar, solament els volen per la foto", lamenta.

També remarca que "la gent de la Crida per la Terra han estat fidels en la seva postura i raonament des del principi, amb més o menys sort, però son els únics que han mantingut les formes i els pactes. Força Catalunya ja fa temps que es va desvincular del projecte de la coalició".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Joan, valldoreix, 03/09/2010 - 16:47

quina mena de comportament més mesquí. tanta unitat, unitat, unitat per assegurar-se personalment la pròpia vanitat. així ni independència ni res. El discurs de mesos a fer miques.

#7 víctor, bcn, 03/09/2010 - 15:28

És a dir que Reagrupament amb Suma Independència n'ha sumat un total de 1. Felicitats, ara ja deveu arribar gairebé a la mitja dotzena. Sobretot no oblideu de publicitar també la vostra pròxima adquisició.

#6 Jorge Vullpellac, Igualada, 03/09/2010 - 14:24

Jo em pensava que aquestes històries eran cosa del passat. Trobo lamentable que uns quans vulguin manipular els demés. El catalanisma ben entès no és això. Pot ser necessari que trobem un independent que els aglutini a tots.

#5 Sílvia, Roda de Barà, 03/09/2010 - 13:33

Que xungos són aquests salvapàtries d'internet estant. Espero que no entin al Parlament, encara són pitjors que els que ja tenim.

#4 Josep, Barcelona, 03/09/2010 - 13:07

De veritat que ningú se'n adona que tota aquesta gent no serveix per fer política??? I que estan trinxant l'independentisme?
Mira que tenia dubtes, però ara veig més clar que mai que el vot útil i potent torna a ser el d'ERC.