Publicitat
Política · 4 de Juliol de 2012. 20:28h.

'Canya' al PP pels horaris comercials

"Volem que li diguin al senyor De Guindos"

El diputat del PP Rafael Luna ha ensopegat, als passadissos del Parlament, amb representants del petit comerç que s'han reunit amb el conseller d'Empresa, Francesc Xavier Mena, per expressar el seu malestar per la decisió del Govern del PP de liberalitzar els horaris comercials.

Luna, que havia estat secretari general del PPC, ha hagut de 'patir' les indirectes del secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miquel Àngel Fraile, o Alejandro Goñi, entre d'altres.

"Volem saber el que pensa el PPC, però no volem que ens ho digui a nosaltres, volem que li diguin al senyor Luis de Guindos. I digues-li a l'Alícia", li han comentat al diputat al qual li han lliurat una carta en català. Malgrat tot, li han recordat -per si calgués- que "també en tenim una versió en castellà".

Després, han matisat, "la tenim en castellà per enviar-la a Madrid. Fixi's que hem signat en català i en castellà". Luna ha estat conversant amb els representants del petit comerç en un to distès i amè.

De Luna, amb els representants del petit comerç
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Bernat , BCN, 05/07/2012 - 10:19

Mira que està clar que ha de haver-hi llibertat d'horaris (encara que amb certes condicions), perquè així es crearan més llocs de treball i es reactivarà el consum. Però, com CiU s'alimenta dels vots dels petits comerciants, te por a perdre vots no ho volen fer. La política ho malmet tot.

#2 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 05/07/2012 - 08:24

Home, si en Luna va anar fins a Bruseles per a defensar la impresentable "caça en barraca" bé pot anar a Madrid a defensar el comerç tradicional de Catalunya.

#1 Manel Parra, Bellpuig, 04/07/2012 - 23:39

Ningú en parla d'aquest tema que és força important. Quan vaig ser regidor a l'Ajuntament de Bellpuig vaig votar a favor d'una moció contra la llei que volia fer CiU sobre les grans superfícies. No crec pas que el camí sigui la liberalització plena, ni tampoc donar carta blanca a grans superfícies.

#1.1 Xavier V, Barcelona, 05/07/2012 - 09:51

Sempre serà més fàcil cobrar una "comissió" a una gran superfície que fer-ho a 100 petits comerciants. I veient com està el pati, penso que els petits comerciants cada dia ho tindran més magre.