Publicitat
Política · 1 d'Agost de 2019. 15:39h.

Canya d'un periodista a Budó

Després que Torra vinculés l'imam de Ripoll al CNI

El periodista Marcos Lamelas ha preguntat a la portaveu del Govern Meritxell Budó si "pensen demanar disculpes a les famílies de les víctimes" i sí el Govern "assumirà algun tipus de responsabilitat política" durant la roda de premsa del Govern d'aquest dijous després que el president de la Generalitat, Quim Torra, vinculés en un tuit els atemptats amb el CNI. També li ha recordat unes declaracions seves en una roda de premsa posterior així com la carta que va enviar a la vicepresidenta espanyola Carmen Calvo on va citar "les darreres informacions preocupants publicades per Público".

"Vostès, abans de tot això, havien parlat amb els Mossos d'Esquadra?, hi ha hagut algun tipus d'autocrítica per alguna mena de precipitació?, pensen demanar disculpes a les famílies de les víctimes?, vostè o algú del Govern assumirà algun tipus de responsabilitat política?", ha preguntat Lamelas a Budó.

La portaveu s'ha limitat a demanar "màxima transparència amb tot allò que té a veure amb l'atemptat" i ha reclamat que "s'aclareixin aquestes informacions i que si no són certes, es contradiguin". "Ho demanem per evitar precisament aquestes possibles teories conspiratòries que algú pugui pensar que hi ha", ha subratllat.

El redactor d'El Confidencial li ha retret que "no m'han respost" i li ha insistit si "van parlar amb els Mossos abans de tot això". "Perdoni, jo com a Govern li he donat la resposta que em pertoca donar com a Govern", ha replicat la consellera.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#22 Finsescoions, Blanes, 03/08/2019 - 21:27

Fixeu-vos bé en la fotografia
La viva imatge del procés
Quina llàstima......

#21 Cris, Barcelona , 03/08/2019 - 10:03

Este gobierno es de un intelecto brutal. Está mujer es la prueba de eso. No tenían a nadie más????? Pobre Cataluña.

#20 Sergi, Bcn , 02/08/2019 - 10:20

Esta esa alcaldesa? No me lo creo.. pero que nivel..

#19 Calvet, Sant Joan Despi , 02/08/2019 - 09:00

Bon día. Nada nuevo bajo el sol. El secesionismo esta construido sobre el cimiento de la TROLA. Han mentido y lo seguirán haciendo. La TROLA es una herramienta licita para ellos porque saben que hay mucha gente que quiere ser engañada. Esta es una más.

#17 Galba, Barcelona, 01/08/2019 - 19:59

L'independentisme esta en hores baixes. Però to i així no podrien trobar gent que no fosin analfabets per fer part del Goven (dels millors).