Publicitat
Política · 7 de Juny de 2011. 19:30h.

Cap a una entesa CiU-ERC?

Esquerra proposa cinc punts per pactar els Pressupostos

Cap a una entesa CiU-ERC?

Puigcercós i Mas, en una foto d'arxiu

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha fet arribar una carta al president de la Generalitat, Artur Mas, en la qual el partit republicà proposa cinc punts, que, en el cas de fer-los seus CiU, possibilitarien l'abstenció dels republicans en la votació dels Pressupostos.

El peatge d'Esquerra passa per la moratòria en l'aplicació de la llei que suprimeix l'impost sobre successions i donacions; l'aplicació de la sisena hora a tots els centres públics per als pròxims cursos escolars; mantenir els ajuts a les famílies de rendes baixes i mitjanes; mantenir el pressupost de l'atenció primària de salut; i aconseguir una interlocució preferent sobre la llei òmnibus abans de la seva aprovació.

Per la seva banda, la portaveu parlamentària d'Esquerra, Anna Simó, ha indicat que el seu partit "demostra que vol col·laborar en la governabilitat del país". "Ho presentem per responsabilitat, i volem continuar ajudant el Govern en tot allò que sigui tirar endavant el país i contra tothom que vulgui laminar el nostre autogovern", ha sentenciat Simó, que també ha advertit que "CiU ha de triar, però ja no poden dir que Esquerra no col·labora i que estan abocats a pactar amb el PP".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 angel, Cardedeu, Catalunya , 08/06/2011 - 22:43

al final que, agafarà les mans o no?

#11 angel, cardedeu, catalunya, 08/06/2011 - 22:05

ERC el que volen es aconseguir lloc al parlament com ho feia amb PSC-PSOE´cs, per no quedar inferior.

#10 Elies, Barcelona, 08/06/2011 - 11:08

Catalunya ha mort. Tant se val qui pacti amb qui. No tenim cap futur.

#9 Mamba Negra, Barcelona, 08/06/2011 - 10:53

Entesa? aquests són els que tenien com objectiu treure del mig a CIU...

#8 ramon, Girona, 08/06/2011 - 10:01

A ERC i als membres del tripartit els hi recomano la lectura de la parbola del "Administrador infidel". (Lluc16. 1-9) Si no disposen del Enageli poden trobar-la a Google (ªAdminsitrador infidel") Fa molts secles ique els comportaments es repeteixen