Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2011. 10:39h.

Cap diputat de Solidaritat a l'inici del ple

De Gispert: "com que no hi ha cap diputat de SI, interpreto que ha renunciat a fer ús de la paraula"

Els diputats de Solidaritat Catalana per la independència (SI) -Uriel Bertran, Alfons López Tena i Toni Strubell- s'han absentat del ple del Parlament durant el debat del projecte de modificació de lleis de l'audiovisual, que és el primer punt del dia de la jornada parlamentària d'aquest dijous.

Desprésde la presentació del projecte de modificació de llei que ha fet la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega; la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha indicat que "a continuación per la defensa de l'esmena a la totalitat, atés que la primera esmena ha estat presentada pel subgrup parlamentari de SI i veig que no hi ha cap des tres diputats d'aquest subgrup, d'acord amb l'article 74.2 del Parlament, s'interpreta que ha renunciat a fer ús de la paraula".

Al final del debat, el diputat de SI, Alfons López Tena, que ja es trovaba al Parlament, ha pogut fixar la posició del grup al respecte de la modificació de llei. Posteriorment, en un comuniciat han expressat que la formació "ha pres la decisió de no participar ni col·laborar d’aquesta 'farsa de governar per decret' degut al 'menysteniment de CiU' cap a la Cambra catalana havent tramitat les dues darreres lleis òmnibus, d’urbanisme i audiovisual, no només escurçant els tràmits per a la presentació d’esmenes mitjançant un procediment d’urgència, sinó que també amb l’eliminació de terminis".

Els tres diputats de Solidaritat
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 xavier, barcelona, 06/10/2011 - 16:54

El grup de SOLIDARITAT de la cambra ja va anunciar que no participaria en aquesta farsa de debat on CyU ha modificat tot el procediment de la presentació d'aquesteslleis Omnibus.
Això ho sabia tothom, sembla que aquest diari no s?havia assabentat.

#12.1 Lluís, barcelona, 07/10/2011 - 17:51

Aquest diari digital no és gaire solidari amb els independentistes.

#11 Itaca, Girona, 06/10/2011 - 15:45

Estaven posant oli el submarí ....per favor quina pena. Potser comprant una tenda per anar a Madrid acampar. Sou una colla de sapastres vividors. lo pitjor és la pobre gent que teniu enganyada ,sou els reis de la veritat. Per cert quan els hi pagueu els Mark's Serra per intoxicar ???

#10 mireia, girona, 06/10/2011 - 14:12

quin morro que tenen, cobren per no fer res. Si no hi estan d'acord, que hi vagin i que ho diguin, però que no es quedin al llit. Quin poc respecte per la gent que els van votar.

#10.1 David, Flix, 06/10/2011 - 19:37

No per no estar al ple, vol dir que estéssin al llit, mentres uns estan parlant de coses que no porten enlloc, uns altres estan als despatxos treballant.

#9 Feliu Puig, Barcelona, 06/10/2011 - 13:51

primer ens ignoràven
després s'enreien
ara ens ataquen
sabeu per que,dons perque ni som independentistes tous ni menguem gripaus.

#8 Maria, Barcleona, 06/10/2011 - 13:16

SI cada cop pitjor, volen reventar el parlament i el país. Són uns vividors.