Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2010. 10:32h.

Cap estelada al monument a Rafael de Casanova

Alberto Fernández expressa la satisfacció del PPC

Cap estelada al monument a Rafael de Casanova

No hi ha hagut estelades al monument a Rafael de Casanova

Alberto Fernández, president del Grup Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Barcelona, ha celebrat que la bandera independentista no presideixi els actes institucionals de l'11 de setembre al monument de Rafael Casanova, tal com el Partit Popular reclam el passat dijous 9 de setembre.

Fernández Díaz ha assenyalat que "aquest any s'ha atès la meva petició perquè les bandera oficials siguin les úniques que presideixin aquest acte, tant de bo això es converteixi en un primer pas perquè la celebració de la Diada de Catalunya sigui gestionat des de la normalitat, primant per les banderes oficials en els actes de la Generalitat i l'Ajuntament ".

Finalment el president Popular ha afegit que "ha de ser el primer any que no figura la bandera estelada en el monument, ara esperem que es mantingui ja que un acte institucional d'aquestes característiques no podia estar presidit per una bandera que no és oficial".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 raül, paris, 13/09/2010 - 11:47

doncs al vespre n'hi havia una de ben bonica que onejava alegre davant de tothom que es volgués aturar a fer fotos a les ofrenes i al monument

#10 Fidel, Granollers, 12/09/2010 - 23:41

Avui en día la senyera representa a la Catalunya ocupada dins d'Espanya. La unica senyera que pot espresar el nostre desig de independencia i llibertat que onrri i fasi onor a la ideol.logia de Casanovas es la estelada." Volem una terra lliure"

#9 Returns, Lerida/Lleida, 12/09/2010 - 03:37

Ciutada Catala:
La quatribanda representa la Corona d'ARAGÓ sol, no Arago i Catalunya.

A més, Espanya no és Castilla, és Castilla més Aragon (mira l'escut d'Espanya i debò l'escut d'Aragó). I a més, els colors de la bandera espanyola i podràs veure els colors de la corona d'Arago.

#8 Josep de Sants, BCN, 11/09/2010 - 20:23

Si el PP ha aconseguit el que volia, ara que retirin totes les esmenes contra Catalunya que han entregat al TC

#7 Confuci, Vic, 11/09/2010 - 16:06

El Psoe esta a prop de la seva caducitat i mai més tornarà a ser-hi.
Ara ens farà una politíca de terra cremada, però després marxarà als seus cuartels i desapareixerà, com els serbis a Bósnia o Croàcia.
Independència. Ho volem tot!