Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2020. 14:37h.

Cap indepe detingut

Interior denuncia Vox per “apologia del feixisme”, però no deté cap antisistema

Cap indepe detingut

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha anunciat que el seu departament portarà a Fiscalia un informe que reculli possibles “delictes d'odi” durant la manifestació de Vox a la Plaça Sant Jaume.

L’esmentada manifestació va deixar dos detinguts, mentre que la contramanifestació de grups independentistes i antisistema no en va deixar cap, malgrat que es van llançar llaunes i petards contra agents dels Mossos d’Esquadra. Tot i això, només es van practicar dotze identificacions.

“Des de les institucions democràtiques no podem deixar el mínim espai a les actuacions que puguin ser contraries a dret fent apologia del feixisme sobrepassant la llibertat d'expressió”, va afirmar Sàmper.De fet, els Mossos d’Esquadra van detenir a la plaça de Catalunya dues persones que tenien prohibida l’assistència en concentracions a la via pública. Segons el regidor en Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, es tracta de dues persones que prèviament havia identificat la policia catalana per “exaltació del nazisme”.

Vox s’ha volgut desvincular d’aquestes dues persones: “La Generalitat autoritza els neonazis de el Partit Nacional-Socialista Obrer Espanyol manifestar-se a la mateixa hora i al mateix lloc que VOX i els mitjans domesticats li segueixen el joc. Grollera manipulació que no tindrà l'efecte que pretenen”.


 

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 07/12/2020 - 21:39

Nos han evidenciado más de una vez que en una hipotética República Catalanista la delincuencia ultracatalanista tendría carta blanca

#1 Marcial, Santa Coloma, 07/12/2020 - 16:22

Detener a un antifa? por favor, ni de coña. Al contrario, una patrulla tuvo que llevar a unos pocos que iban perjudicados a su casa.