Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2019. 09:24h.

Cap suport de Torra als Mossos

Evita fer referència a la policia de la Generalitat en el missatge institucional

Cap suport de Torra als Mossos

El president de la Genertalitat, Quim Torra, no va donar cap mostra de suport als Mossos d'Esquadra en el missatge institucional que va oferir passada la mitjanit per condemnar la violència i els disturbis registrats a Catalunya arran de les manifestacions independentistes convocades en contra de la sentència del procés.

Missatge íntegre del president:

"Faig una crida a la calma i a la serenitat. El moviment independentista no és ni ha estat violent. Sempre hem condemnat i condemnem la violència. No es poden permetre els incidents que estem veient als carrers del nostre país.

Això s’ha d’aturar ara mateix. No hi ha cap raó ni cap justificació per a cremar cotxes ni cap altre acte vandàlic. La protesta ha de ser sempre pacífica i cívica. Com més massiva, millor. Però sempre pacífica. És així com no perdem la raó.

No podem permetre que grups d’infiltrats i de provocadors malmetin la imatge d’un moviment de milions de catalans que han sortit sempre al carrer de manera ferma, però serena.

No hem de caure en el parany que ens posen. No volem provocacions. No el tolerarem. No podem acceptar que pocs, que no ens representen, trenquin el camí que ha seguit des de fa molts anys l’independentisme.

És normal i és bo que protestem per una sentència injusta i absolutament aberrant. Les Marxes per la Llibertat que han començat avui en són un magnífic exemple. I sobretot, res ni ningú ens ha de fer perdre la capacitat d’avançar. No ho permetrem.

El Primer d’Octubre vam derrotar l’estat sense destrossar res. L’independentisme construeix, no destrossa. No va contra ningú, va a favor de tots. Repeteixo: serenitat, determinació, civisme i no-violència".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Otto Von Kagarren, Rastenburg, 17/10/2019 - 15:25

"Walküre.Walküre.Walküre."

#6 Jose Garrido, Granollers, 17/10/2019 - 14:25

Mejor que empiece por el "señor" donaire con las barbaridades y declaraciones fascistas y racistas que sueltan. Si no lo hace podríamos pensar mal. Ya sabemos que asuntos internos de los Mossos es corrupto.

#5 LuisAlb, ZGZ, 17/10/2019 - 12:58

Ningun apoyo porque Torra es un cagao, igual que uigdemont cuando le llamaron traidor porque pensaban que iba a convocar elecciones.

#4 Coque, El Centro de Tabarnia, 17/10/2019 - 10:45

A lo mossos ahora mismo lo mejor que les puede pasar es que asuma su control el Estado.
Vivirán mejor y estarán respaldados

#3 Pepe, Alacant, 17/10/2019 - 10:33

Torra hace como los marcianos de la película Mars Attack, mientras disparaban achicharrando a la gente, decían "venimos en son de paz".