Publicitat
Política · 23 de Juny de 2009. 18:21h.

Capdevila destitueix el reponsable de gais i lesbianes

Marta Molina substitueix Xavier Verdaguer

Capdevila destitueix el reponsable de gais i lesbianes

Carme Capdevila, en una imatge d'arxiu

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, ha cessat Xavier Verdaguer i Ribes com a responsable del Programa per al col·lectiu gai, lesbianes i transsexuals del Departament d'Acció Social i Ciutadania, segons una resolució publicada al DOGC que li agraeix també "els serveis prestats". Amb la mateixa data, del passat 16 de juny, ha nomenat Marta Molina i Álvarez per al mateix càrrec amb, entre altres funcions, "promoure el disseny, la creació i el desplegament d'un Pla interdepartamental per a la no-discriminació de les persones d'orientació homosexual i per a les persones transsexuals; orientar i donar criteris als treballs i textos vinculats al Pla interdepartamental; proposar les prospeccions i estudis necessaris per al bon coneixement de la realitat i d'aquesta manera fer més efectiu el disseny i posterior desplegament del Pla interdepartamental; i establir les relacions amb els departaments de l'Administració de la Generalitat, amb el Parlament de Catalunya i amb altres institucions i organismes públics i privats per garantir un desplegament eficaç del Pla interdepartamental; entre d'altres". El Govern no ha informat, en la seva roda de premsa d'aquest dimarts, del cessament.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 free-can-do, Terres de l'Ebre, 24/06/2009 - 14:34

Això és marejar la perdiu i malgastar diners. Típic dels esquerristes. Mentre un munt de gent sense menjar i sense rebre el que els toca per la llei de dependència. Vinga a fer plans per als amigues i amiguetes

#3 Cesc, Riudoms, 24/06/2009 - 12:18

I mentre fant departaments de pallassos famílies senseres que reben disgustos cada vegada que arriva l\'esborrany de la declaració d\'hisenda. Lamentable.

#2 Jordi, Barcelona, 23/06/2009 - 21:19

Si un dia en creen un d'ignorants, el podries presidir tu mateix.

#1 Kropotkin, Vic, 23/06/2009 - 19:07

¿Hay responsable de heterosexuales? ¿Poruqe no? ¿Y de negros? ¿Y de asiaticos? ¿Y de judios? ¿Y de musulmanes? ¿Porque no?