Publicitat
Política · 30 de Juny de 2010. 12:23h.

Caps suficientment preparats

Els nous comandaments dels Mossos són llicenciats o diplomats universitaris

Caps suficientment preparats

Els nous comissaris

El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, ha rebut els set nous comissaris del cos de Mossos d’Esquadra, tots amb una llicenciatura o diplomatura universitària i entre els quals figura per primer cop una dona.

Els nous comissaris de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra són: Josep Lluís Trapero, sotscap de la Comissaria General d’Investigació Criminal; Sergi Pla, cap de la Comissaria General de Recursos Operatius; Ferran López, coordinador operatiu de la Policia; Joan Figuera, cap de la Regió Policial Ponent; Cristina Manresa, cap de la Regió Policial Metropolitana Sud; Miquel Esquius, cap de la Divisió de Trànsit i Adolf Broch, cap de la Divisió d’Informació.

La de comissari és la categoria de comandament de major graduació dels Mossos d’Esquadra, i per tant, els nous càrrecs formen part de la cúpula directiva policial i són els màxims responsables de garantir i vetllar per la seguretat dels ciutadans i ciutadanes del territori català.  

L’objectiu d’aquests nomenaments ha estat "consolidar i reforçar l’estructura de comandament en l’escala superior del cos, en un moment en què ha finalitzat el desplegament dels Mossos d’Esquadra a tot el territori català".

Els ascensos s’han produït alhora "per donar resposta a la necessitat de dimensionar el cos no només de manera quantitativa sinó qualitativament, per tal d’adaptar els seus recursos humans a la demografia de Catalunya i a les necessitats pròpies d’una policia moderna, dinàmica, preparada i professional".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Mozzo, Barcelona, 01/07/2010 - 17:14

Osea que los que habian antes no lo estaban...

#8 Jordi, Barcelona, 30/06/2010 - 18:21

Recordo a tots aquells que critiquen a aquests comandaments, afirmant que no han estat mai al carrer, que TOTS van començar de policies de base. Hi ha gent que critica sense saber de què parla...

#7 Rosa, Reus, 30/06/2010 - 18:14

Felicitar-los a tots sis ,també a Cristina per l'esforç adicional d'arribar-hi essent dona.Dono les gràcies al cos en general, els he necessitat ,he comprovat com treballen, el meu agraïment i la meva admiració.Són uns grans professionals !!!

#6 dadg, reus, 30/06/2010 - 15:25

Llicenciats i diplomats, però cap d\'ells ha viscut el carrer.
Com trobo a faltar la Guardia Civil, amb ells es podia parlar, amb aquests no et pots ni apropar, que et sancionen.

#5 Lola, Barcelona, 30/06/2010 - 15:10

Conec a la Crisitina i no tinc més que dir-li una cosa: FANTÀSTICA. ETS LA MILLOR.És un plaer haver comptat amb els teus serveis.