Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2010. 09:18h.

Carandell acusa els crítics de "cop d'estat"

Denuncia que "no volien aproximar-se a Joan Laporta"

Carandell acusa els crítics de "cop d'estat"

Carandell, en una imatge d'arxiu

La vicepresidenta de Reagrupament.cat, Rut Carandell, ha explicat en una entrevista a El món a RAC1 la seva versió de la crisi de la formació. Segons Carandell "aquesta situació no esdevé a partir d'un tema de llistes".
 
"En la junta directiva, el president Carretero els planteja als quatre crítics que, per diferents motius que ja venien de lluny, els ha perdut la confiança i se'ls acaba demanant que pleguin de la direcció de l'associació", recorda Carandell.
 
La dirigent de Reagrupament assegura que "la petició del president té el suport de la junta directiva. Aquestes persones decideixen que no volen plegar. I dos no es barallen si un no vol. Decidim que nosaltres pleguem".
 
"D'aquesta situació, es produeix un cop d'estat, en els termes clàssics, i aquestes quatre persones es fan càrrec de la direcció, donen instruccions perquè es talli qualsevol comunicació entre nosaltres i els associats, es fan càrrec de la web, ens tallen tots els accessos, pengen la informació que consideren oportuna, nosaltres no tenim aquesta possibilitat", lamenta.
 
Tot i això, celebra que "a partir d'aquell moment, el moviment a favor que la situació torni al seu punt inicial ha estat molt fort i se'ls ha demanat que acceptessin la seva dimissió."
 
"En el moment en què facin efectiva la seva dimissió, desapareix qualsevol impediment perquè la junta directiva es torni a formar com estava", considera.

També revela que "una de les coses que han portat a aquesta situació és que la seva actitud [dels crítics] no havia estat molt d'aproximar-se a Joan Laporta".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Xavier, Barcelona, 03/02/2010 - 19:49

Quanta mentida! La cosa no podia venir de lluny perquè van entrar a la junta fa quatre mesos. Només van penjar una explicació a la web perquè la gent ho exigia. La Carandell després de dimitir del càrrec encara volia controlar la web? A pastar fang!

#19 Andrés, Barcelona, 03/02/2010 - 10:08

Afortunadamente los catalanes independentistas no son como sus líderes. Catalunya será independiente o no algún día, pero es grato ver q al menos la gente de base reconoce el despotismo. Deberíamos tomar lecciones aquí en España de esto.

#18 Josep, Sant Sadurní, 02/02/2010 - 23:46

Això és regeneració democràtica? A Carretero ja se li veu el llautó. Va perdre el congres a ERC i això volia dir que tots eren uns espanyolots. Ara ha demostrat com és. Vol poder i punt! No us importarà, segur, però teniu un vot menys!

#17 Marc, Barcelona, 02/02/2010 - 16:49

Però com es pot tenir tanta barra i mentir d'aquesta forma!!!! Aquesta es deu pensar que el reagrupats som imbècils. Ja n'hi ha prou d'intoxicar.

#16 Ricard, St. Sadurní, 02/02/2010 - 15:13

Franco va afussellar a militars fidels a la Republica sota l'acusació d'aixecament militar contra l'Estat. I aquesta nena segueix els mateixos parametres que els franquistes.
Si heu de regenerar la política catalana estalvieu vos la meva papareta