Publicitat
Política · 2 d'Agost de 2018. 17:50h.

Carbasses a Puigdemont per “les mentides i enganys descarats”

Un militant del PDECAT es dóna de baixa pel projecte “delirant” de la Crida

Carbasses a Puigdemont per “les mentides i enganys descarats”

Piulada d'Oriol Vidal-Barraquer

Un militant del PDECAT ha rebutjat unir-se a la Crida Nacional -moviment impulsat per Carles Puigdemont- i s'ha donat de baixa de la formació després d'una dècada de militància. Oriol Vidal-Barraquer ho ha explicat en un fil al seu compte de Twitter, on càrrega contra “les mentides i enganys descarats” de la Crida.

“Que en política s’hi diuen mentides ja ho sabem tots. Ara, que el teu manifest fundacional giri entorn a un projecte que saps que no tens ni la força, ni la intenció de tirar endavant, és delirant”, assegura Vidal, alhora que subratlla que “ens van descobrir el farol” durant l'últim trimestre del 2017.

62237-5.jpg

El fins ara militant del PDECAT critica que l'expresident de la Generalitat utilitza l'“amenaça” i el “xantatge emocional”. “Amenaça perquè el president té capacitat d’enviar-ho tot a passeig activant als convençuts i fent perillar alcaldies, càrrecs i projectes als quadres del partit”, indica Vidal-Barraquer.

Respecte el xantatge emocional, assenyala que ningú “s'atreveix a contra-argumentar o votar en contra d’esmenes i idees que 'vénen de Lledoners'. A mi la veritat és que l’ús que es va fer del patiment dels presos polítics a l’assemblea em va regirar l’estomac”.

43090-4.jpg

Per altra banda, Oriol Vidal defineix la Crida Nacional “com un moviment populista, al voltant del lideratge inequívoc i messiànic de Puigdemont i de l’autoritat moral dels presos, amb discurs d’un nacionalisme fort amb grans arengues però sense cap projecte pel país”. “Un moviment pensat per arreplegar els vots d’ERC i dels membres de l’ANC enganyant sobre les seves intencions reals i sense cap vocació de convèncer a ningú que no estigui ja convençut”, conclou.

74527-3.jpg

56306-2.jpg

64823-1.jpg

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Xexo, Premis, 03/08/2018 - 10:02

Yo no creo que la gente no independentista bote ala crida lo digo por que se presente ciudadanos que ganaron el 21 en muchos pueblos que siempre a gobernado ciu por muy bueno que sea no votarán alos hombres de la vara

#5 Benet, Manresa, 02/08/2018 - 19:57

Ja seria hora que aquesta actitud fos generalitzada i d'una vegada per totes deixessin al pastisser.boig ben aillat. Es alucinant que un paio sense cap curriculum respectuós i honrat pugui hipnotitzar a la militància que ha tingut referents de prestigi i ara es vegi dominada per un pallaso com el tal Puigdemont que tant mal ha fer al pais.

#4 Albert, BCN, 02/08/2018 - 19:54

Dentro de unos años la gente se preguntará con asombro cuando lea la historia que paso en Cataluña para que medio pueblo idiotizado se dejase arrastrar por un discurso xenófobo, populista, separatista y supremacista para imponerse a la otra mitad y querer romper España. El mismo asombro que hay cuando se mira lo que paso en Alemania hace 60 años.

#4.1 Niji, somewhere, 02/08/2018 - 20:09

no, no..no creas...de seguro lo glorifican en los libros de texto catalanes, le harán pelis y todo

todo sea para mantener el numerito

#3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 02/08/2018 - 19:27

Bienvenido a la realidad

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 02/08/2018 - 18:47

Pues si usted, un separatista, tacha al movimiento naci...onalista de Trilemont de delirante, imagínese lo que pensamos los que no somos de esa cuerda.