Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2022. 12:00h.

Carbasses d'un dirigent de la CUP a Aragonès

El Govern va intentar repescar Pau Juvillà

Carbasses d'un dirigent de la CUP a Aragonès

El Govern va intentar repescar el dirigent de la CUP, Pau Juvillà, que va ser suspès per la llavors presidenta del Parlament, Laura Borràs, de la seva condició de diputat a instàncies del TSJC per negar-se a despenjar uns llaços grocs del seu despatx municipal. va ser una de les primeres polèmiques de la legislatura.

A Juvillà li van proposar de ser el director general del Memorial Democràtic, segons ha reconegut el dirigent de la CUP confirmant així la notícia avançada pel diari Ara. Tot i això, ha decidit rebutjar-la descontent per la gestió del Govern.

"És cert, el @govern d'ERC em va oferir la direcció general del Memorial Democràtic i vaig declinar l'oferta", ha explicat a twitter. "Ho vaig fer des del convenciment perquè no comparteixo la línia política del Govern i sí, ho vaig compartir amb el conjunt de l'organització, com no pot ser d'una altra manera", afegeix. "La decisió és sempre és col·lectiva. Aquí hi ha la nostra manera de ser i la nostra força", remarca.

"Segurament seria positiu que ERC volgués establir relacions sinceres amb la CUP. Positiu, sobretot, pel conjunt de ciutadans i ciutadanes del país que és a qui ens devem com a representants i servidors públics. Per això, caldria un gir evident en els seus polítiques", sentència.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Bar Kokó, Bar Kokó otra ves, 09/11/2022 - 13:52

Este Pau Jumilla debería pasarse al Rioja.

#3.1 no soy nadie, esplugues de llobregat, 09/11/2022 - 13:58

El gran problema de este país son los charnegos conversos, siempre dispuestos a llegar (al tiempo) donde no se atreven los catalanes de 300 apellidos. Cuanto más charnego "renegao del arao" más peligrosos.

#2 no soy nadie, esplugues de llobregat, 09/11/2022 - 12:28

No me creo nada. Este impresentable, cargado de odio y con mucha "pose" debe estar colocado en algún sitio de lo más discreto pero bien pagado.

#1 Conxita de Riudecols , Riudecols , 09/11/2022 - 12:13

O sigui que el van intentar enxufar en un altre càrrec d'aquests que ningú sap per a que serveixen, per a que seguís cobrant. Quanta dignitat, oi?