Publicitat
Política · 8 de Gener de 2020. 12:46h.

Carbó a Educació

Per les "retallades" i d'altres aspectes relacionats amb l'educació catalana

Carbó a Educació

Un grup de delegats del sindicat USTEC i CGT han portat carbó al conseller d'Educació, Josep Bargalló, per protestar per les "retallades" i per la forma "com tracta als seus treballadors", entre altres coses.

El portaveu Nacional d'USTEC Ramón Font ha explicat "el Departament no ha fet els deures, per això els Reis els han portat carbó" i ha assenyalat que "el motiu principal és que el pressupost que està en marxa no recull ni de bon tros la recuperació de les retallades".

Font ha remarcat que "aquest Govern no té al cap millorar l'educació pública" i ha denunciat que "maltracten els seus treballadors". "En el setè any de creixement econòmic, mantenen retallades que havien de ser excepcionals i incompleixen sistemàticament la LEC que marca inversió d'un 6% del PIB i està en un 2%", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 N. Carbo Nel·l O'Callaghan, El Prat de Llobregat, 10/01/2020 - 11:27

tiempo, que se han eternizado, cobro en según que estudios no universitarios postobligatorios (hablo de centros públicos), aumento de tasas, etc...
Lo sé porqué lo sé y por mi hijo, que ha cursado FP de tipo industrial al ver que con los estudios universitarios había de comprar salsa de berberechos para pasarse (comerse) los mocos aderezados.

#4 N. Carbo Nel·l O'Callaghan, El Prat de Llobregat, 10/01/2020 - 11:26

Años y años de crecimiento económico y ellos que son tan demócratas que exigen al Estado que cumpla con sus compromisos de pago, pues a nivel educativo igual: deben destinar aquí (lo de fuera que lo arreglen los de fuera, me refiero a Cataluña) el 6% del PIB.
El Departament en Vía Augusta y barracones y más barracones.
Recortes que perduran en

#3 Ulises T.M., Terrassa, 09/01/2020 - 08:20

"i per la forma "com tracta als seus treballadors", entre altres coses."
Aquí us deixo un enllaç, per si us ve de gust posar-lo al navegado i assebentar-vos "entre altres coses"
shorturl.at/dtAP9

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 08/01/2020 - 23:44

Carbón sobretodo por mantener un sistema totalitario como el ahogamiento del castellano, en lugar de optar por el bilingüismo, situación real de la sociedad.

#1 Carbó i carbó, Barcelona, 08/01/2020 - 13:47

Hombre, la Catalunya real, després de una dècada de paralització, Educació, Sanitat............................