Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2019. 22:13h.

Carina Mejías: “Espanya és un país lliure”

Ciutadans demana que els independentistes "respectin les resolucions de la JEC”

Carina Mejías: “Espanya és un país lliure”

La candidata de Ciutadans al Congrés, Carina Mejías, ha reivindicat que “Espanya és un país lliure” durant un acte a Castelldefels. "Espanya és un país lliure que respecta els drets i demanem que també se'ns respecti a nosaltres quan s'usa TV3 per fer propaganda o s'adoctrina a les escoles”, ha reivindicat.

"No podem tenir un govern que lliuri la clau de la governabilitat als separatistes com fa Sánchez”, ha advertit. La candidata ha demanat que els independentistes "respectin les resolucions de la Junta Electoral Central". També ha recordat que "mentre el PSOE feia martingales amb els nacionalistes i Sánchez permetia que es coartessin llibertats a Catalunya, Cs donava la cara".

Per la seva banda, el portaveu al Parlament, Carlos Carrizosa, ha demanat "derrotar al separatisme que ha inoculat el virus de la discòrdia a la societat catalana" i ha apuntat que quan Albert Rivera sigui president "s'aplicarà la llei en cada racó de Catalunya".

"És una pena que molts catalans ens haguem sentit preocupats en la nostra terra i hagin fugit més de cinc mil empreses", ha remarcat. "Quan des del govern d'Espanya garantim una televisió pública plural i neutral i lluitem contra l'adoctrinament a les escoles, la febre nacionalista baixarà", ha apuntat i ha lamentat que "els governs del PP i del PSOE hagin ignorat els informes de l'alta inspecció educativa que certifiquen que a Catalunya s'adoctrina".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat