Publicitat
Política · 28 de Setembre de 2010. 18:31h.

Carles Martí planta la comissió d'investigació

L'ex tinent d'alcalde es nega a declarar sobre el cas de l'hotel del Palau de la Música

Carles Martí planta la comissió d'investigació

Carles Martí es també primer secretari del PSC de Barcelona

L'exprimer tinent d'alcalde de Barcelona Carles Martí, i l'arquitecte de l'hotel del Palau de la Música, Carles Díaz han renunciat aquest dimarts amb una carta a declarar davant la comissió d'investigació de l'Ajuntament de Barcelona pel cas d'aquest hotel.

Des de CiU han denunciat que la renúncia ha estat provocada per les "pressions" del govern de Barcelona, i han argumentat que "a algú no li interessa que dos persones clau declarin i puguin parlar". Des del PSC, en canvi, guarden silenci i no en volen parlar.

El portaveu dels nacionalistes a l'Ajuntament, Joaquim Forn, tot i reconèixer que no tenen cap obligació legal per comparèixer, per no ser actualment membres de la corporació municipal ni treballadors de l'Ajuntament, ha volgut "apel·lar a la responsabilitat moral" del que fos primer tinent d'alcalde i regidor de Cultura perquè es repensi la seva aparició a la comissió.

De la seva banda, Martí ha assegurat en declaracions a l'ACN que la seva negativa a comparèixer es deu a que se sent "representat al 100%" pel cap d'Urbanisme al govern municipal, Ramon García-Bragado. A més de negar les pressions que CiU diu que hauria rebut.

Martí ha afirmat que ha expressat ara la seva renúncia a declarar perquè "mai ningú m'havia consultat fins ara què volia fer" i ha afegit que si des de l'Ajuntament van incloure el seu nom en el llistat de confirmats "mai va ser perquè digués que sí". A més, s'ha negat a comparèixer en la segona ronda de declaracions.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 roca, reus, 29/09/2010 - 08:00

Un altre que ha de estar a la presso. eleccions ya. i fotem a fora aquesta gentusa

#3 Jordi, Barcelona, 28/09/2010 - 23:20

Garcia-Bragado, Martí, Helio Lozano, Vilaró.... cal un canvi urgent a Barcelona!!!!

#2 Sol, Madrid, 28/09/2010 - 21:11

Espero que Plataforma por Cataluña tenga mucho uqe decir en las próximas urnas, que los catalanes retomen su verdadero espíritu de luchadores que una vez tuvieron y puedan salir de este deterioro en el los veo caer estrepitosamente

#1 Maria, Barcelona, 28/09/2010 - 19:46

Un altre que no té els papers nets.