Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2010. 13:04h.

Carles Móra culpa López Tena de la falta d'acord

Denuncia que la seva "agressivitat no va permetre el diàleg" entre Reagrupament i Solidaritat Catalana

Carles Móra culpa López Tena de la falta d'acord

Móra i López Tena, en una imatge d'arxiu

El número 2 de la llista de Reagrupament per Barcelona, Carles Móra, ha assegurat que no hi ha hagut acord amb Solidaritat Catalana per la Independència (SI) perquè "la contundència i l'agressivitat" d'Alfons López Tena no "van permetre establir cap pont de diàleg" a la darrera reunió que van mantenir aquestes formacions.

En una entrevista a Ràdio Arenys que recull El Debat, Móra explica que "Laporta i Bertran gairebé no van parlar; tota la conversa la va portar López Tena amb la contundència i agressivitat que el caracteritzen", ha afirmat, tot afegint que "evidentment, no va haver cap fisura per on entrar i arribar al diàleg".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Toni, Barcelona, 10/09/2010 - 23:46

Dessmond, ets molt atrevit en les teves caricatures. Si saps llegir, t'he dit que, de conspiració, cap. L'únic que parla de conspiracions ets tu, pel que sembla, des d'una òptica convergent. En Laporta, els propers dies se sabrà si vol fer coalició unitària, o bé dividir l'independentisme.

#24 piños, girona, 10/09/2010 - 22:55

ES EVIDENT QUE TENA INPEDINT LA UNITAT TREBALLA PER ESPANYA

#23 Dessmond, Barsalona, 10/09/2010 - 22:31

Toni (Barcelona), de debó penses que les conspiracions són d'aquest calibre? Estem molt malament, eh? En Laporta també és un d'aquests submarins convergents, com l'Urielet? Si fins i tot el 1714 és culpa de Convergència, tirant d'aquesta mena de fil!

#22 Carles, Barcelona, 10/09/2010 - 21:14

Si es pugues comprar en Lopez Tena pel que val i vendre'l pel que ell es pensa que val, fariem el negoci del mil.leni. Es el personatge mes toxic i sinistre de la politica catalana. Si algun dia es demostra que cobra del CESID, no em sorprendra gens.

#21 Sergi, Badalona, 10/09/2010 - 20:10

Atenció amb en López Tena: penso que està enmalaltint d'ego i prepotència. Amb humilitat i la seva capacitat arribariem molt lluny. Abans que sigui irreversible, cal curar-lo i no perdre un valor tan bo com el seu.