Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2016. 11:34h.

Carme Forcadell, en el punt de mira

El TJSC admet a tràmit la querella contra la presidenta del Parlament per desobediència

Carme Forcadell, en el punt de mira

Forcadell

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha admès a tràmit la querella de la fiscalia contra la presidenta del Parlament. Carme Forcadell ha rebut la notificació personalment al mateix Parlament de mans de funcionaris del TSJC, després de presidir les reunions de la mesa i de la Junta de Portaveus de la cambra catalana.

Els magistrats del Tribunal Superior de Justícia ja tenien presa la decisió d'admetre la querella contra Forcadell aquest dilluns, però va ser impossible comunicar-li físicament per motius d'agenda de la presidenta del Parlament.

A Forcadell  se l'acusa de desobediència per haver permès votar les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent, malgrat la prohibició del Tribunal Constitucional. Ella sempre ha defensat que va fer la seva feina i ha defensat la llibertat de la cambra catalana de poder debatre sobre qualsevol qüestió, especialment si és un clam popular. 

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 Cata......queee, Montcada i Reixac, 26/10/2016 - 07:18

Esta señora nunca tenía que haber presidido el Parlament,el que la puso buscaba provocar,no tiene altura política,y los que la pusieron sabían el perfil que buscaban,provocar

#11 antoni, Castellon, 25/10/2016 - 20:29

Pero que se pensaba esta? que podía pasar de todo? pues ahora que responda ante la ley y que le quiten esa paga que no se gana ningún mes. Que desgracia para Cat tener una representante de esta calaña.

#10 Waiting for you, Alcatraz, 25/10/2016 - 17:49

Carmeta, avisa quan vinguis cap aqui, nena.

#9 Taranna, Barcelona , 25/10/2016 - 16:12

Esta Juana de Arco de pacotilla, que se cree algo por su posicionamiento regalado, espero que sea juzgada con todas las garantias posibles, pero al mismo tiempo se le apliquen todos los agravantes legales, en caso de condena , cumpla la totalidad, sea la que sea. Por listilla.

#8 la estelada es una bandera de un partido, rodea el congreso, dice podemos, 25/10/2016 - 14:58

Esos superorogres:
¿Dónde estaban rodeando a la Generalitat?
http://i65.tinypic.com/2znn9zk.jpg

España es un pais maravilloso,
también tenemos unos políticos de mierda.
Hay que prestar atención en las intenciones.