Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2008. 11:40h.

Carme-Laura Gil critica l'"error" de deixar fora Campuzano

L'exconsellera lamenta que "CDC té un nou pinyol dur un xic estovat"

Carme-Laura Gil critica l'"error" de deixar fora Campuzano

Carme-Laura Gil, amb Felip Puig, en una imatge d'arxiu

L'exconsellera Carme-Laura Gil ha retret a la direcció de CDC, en un article al seu bloc, que prescindeixi de Carles Campuzano i li ha demanat "esmenar-ho". L'exconsellera considera que " CDC té un nou 'pinyol dur' un xic estovat, no pas per les persones noves que en formen part, ni per les que haurien de ser-hi sinó per les que hi eren i no hi són. Em pregunto quina és la raó per la qual n'ha sortit Carles Campuzano, intel·ligent, amb instint polític i mirada de llarga distància per al nostre país. Sociodemòcrata posat al dia, nacionalista pragmàtic, amb passió per la política, el benestar dels més dèbils i el país".

"Conec des de fa anys en Campuzano, és el que els francesos dirien 'una bèstia política', posseïdor de la força desbocada que només uns pocs tenen i que ell ha sabut amansir malgrat els  seus pocs anys. Fou aquesta força la que fa anys va convèncer Pujol que el servei militar havia de desaparèixer i que aconseguí, amb vehemència, confiança en les seves conviccions i diplomàcia, el que semblava impossible, que el Congrés de Diputats ho aprovés", reflexiona.

En aquest sentit, l'exconsellera afegeix que "Campuzano té veu pròpia, lúcida i conseqüent, per tant és crític amb ell mateix, amb el que coneix i amb CDC quan cal. Però no és ni àcid, ni superbi, ni amargós, ni feridor. Sap qui és, on és i on vol ser. Persona i polític respectat pels afins i els allunyats. No tenir un lloc en el "pinyol" resta visibilitat a un polític jove d'anys, no d'experiència, que encarna valors socials progressistes i que és considerat un referent a CDC. Un capital polític que tot partit voldria fer onejar en primera fila, i que ben segur ho voldrien també CDC , convergents i electors".

"La decisió de la direcció del partit és, al meu entendre, un error, que com tot error és esmenable per voluntat o necessitat. El temps ens ho dirà i espero que la bona tasca de Carles Campuzano al Congrés de Diputats i al partit ho faci evident", conclou.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Marta, Santa Coloma, 09/10/2008 - 14:29

S'ha de ser dolent per dir que el Campuzano és un vividor de la poilítica. Però dolent, dolent, eh? Que valents que sou, maremeva. I que ganduls! Campu, gràcies per tot el que fas i endavant!

#2 Joan, bcn, 09/10/2008 - 13:33

Carme Laura per l'amor de Déu. Quin riure que fan els teus comentaris. A un paio de més de 45 anys li dius jove??? Que ha fet a banda de viure del partit? Fora, fora, no en parlem més...

#1 Jordi, Barcelona, 09/10/2008 - 13:18

Campuzano un referent a CDC? I si és així, Carme Laura, per què no ha optat a cap càrrec d'elecció democràtica al darrer Congrés de CDC? Si fos un "referent" (i no un vividor de la política, com és) les bases l'haguessin votat, no ho creu així?