Publicitat
Política · 21 d'Octubre de 2010. 15:10h.

Carmen de Mairena es presenta a les eleccions del 28-N

Ariel Santamaria la fitxa de número dos de la CORI i li ofereix ser consellera en cap

La CORI, que es presenta a les eleccions al Parlament del proper 28 de novembre, ha incorporat Carmen de Mairena com fitxatge estrella per a les seves llistes. La coneguda 'actriu' anirà de número dos per Barcelona just per darrera del líder de la formació, el regidor de Reus Ariel Santamaria.

L'acord s'ha formalitzat aquest matí mateix en un bar de l'avinguda Paral·lel de Barcelona. Santmaria ha ofert a Carmen de Mairena ser "consellera en cap" i també "consellera de follòdroms catalans". La Coordinadora Reusenca Independent inclou en el seu programa electoral indrets per a la instal·lació de sales perquè la gent pugui practicar sexe sense traves.

Ariel Santamaria ha explicat que "aquesta senyora va posar a casa un follòdrom" i que "vam pensar que era la persona idònia" perquè "els hi cobrava un preu simbòlic". Carmen de Mairena va veure recentment precintat el seu domicili del Raval per llogar les seves habitacions a prostitutes. Segons va reconèixer la pròpia Carmen de Mairena, cobrava cinc euros per una hora d'intimitat. El candidat de la CORI s'ha compromès a impulsar "follòdroms púbics quan jo sigui candidat".

Carmen de Mairena també ha popularitzat rimes com ara "yo tengo mucho glamour porque me ambiento el coño con Ambipur";  "Soy como las de Logroño, polla que cojo polla que me refriego por el coño"; "Ayer me lo hice con un vasco y me dejo el culo hecho un asco"; o "disfruto como un enano con una polla en cada mano".

Carmen de Mairena, amb Ariel Santamaria
Publicitat
Publicitat

74 Comentaris

Publicitat
#74 kiko, manresa, 17/11/2010 - 17:19

un partido mas honrado k todos por no esconder nada

#73 Juls, BCN, 07/11/2010 - 20:00

A Jordi Balcells: Lo que pasa es que a Laporta ya le "apoya" la María Lapiedra" y claro, dos ya es demasiado, aunque... no es mala ideaaaa!!!

#72 Miquel, GIRONA, 24/10/2010 - 19:14

ARA A INCORPORAR A JOSMAR PER LES LLISTES DE GIRONA

#71 Fran, Reus, 24/10/2010 - 13:54

Felicidades Carmen! Estamos contigo,te apoyaremos (en el buen sentido de la palabra eh!) a ver si les das un poco de caña a los politicos y haces cosas buenas,que para cosas malas ya estan ellos.

#70 carracuca, barcelona ESPAÑA, 24/10/2010 - 00:48

grupo mixto y cóctel explosivo en el próximo parlamento catalán: Ariel y Carmen de Mairena (con asiento especial), el culé y Tena, el médico de Puigcerdá, Anglada, Rivera y uno del partido antitaurino. Ahora decides tú, Artur, si te hace falta para sentarte en la Gcat, ¿a quién te llevas?