Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2012. 15:14h.

"Carmen de Rivera té tot el meu suport"

Albert Rivera diu que "són els militants els que ordenen la llista"

"Carmen de Rivera té tot el meu suport"

Carmen de Rivera, al Parlament

El president i candidat de Ciutadans, Albert Rivera, ha donat suport a la diputada Carmen de Rivera que té molt difícil sortir reelegida després de ser relegada al sisè lloc de la llista de cara a les eleccions al Parlament del 25-N.

En aquest sentit, el líder del partit ha expressat que "Carmen de Rivera té tot el meu suport", però ha matisat que "són els militants els que ordenen la llista". A les eleccions del 2010 De Rivera va anar de número 3, lloc que ocuparà l'exportaveu del PPC al Parlament, Carina Mejías.

El líder de C's ha explicat que la diputada i membre de l'executiva del partit "Carmen de Rivera ha tret molts vots, el que passa que aquesta part de la llista ha estat molt competida".  

Finalment, ha posat de manifest que De Rivera "compta amb el suport de la militància, el meu i el dels companys de l'executiva del partit".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 La voz del pueblo informa, Barcelona, 23/10/2012 - 20:22

Ahora "mimitos" a Carmen de Rivera cuando durante la semana anterior a las primarias dos miembros del Ejecutivo llamaron a los militantes para que votasen a Carina Mejias de num. 2 y que Cañas le votasen de 3.

Así ordena la lista el Ejecutivo del jefe ... Y quien noobedezca, condena al ostracismo.

#5 Alberto, Barcelona, 22/10/2012 - 22:33

Albert, que te da carina, que no te de Carmen. Te has equivocado.

#4 Pepe, BCN, 22/10/2012 - 22:11

Era la mejor diputada que tenía c's. Hasta hace poco miembro junta colegio abogados. Seguramente la menos estridente y por lo tanto, no apta para el espectáculo constante que se ha convertido en la única finalidad de ese partido. Me alegro por ella.

#3 Pip, BCN, 22/10/2012 - 16:55

El cinismo de Riverita (Albert) no tiene límite. El tiempo le pondrá en su sitio.

#2 Valdivia, L'Hospitalet, 22/10/2012 - 16:26

Hahahahahahahahaha!!! hahahahahaha!!! sort que només són idealistes de la defensa magna de les espanyes aquests! hahahahahaha! aquesta paia, que no sap ni parlar, ja m'explicarà d'on mangonejarà ara! Ai, la cartera, quin mal, quin mal em fa!!! hahahahaha!