JxCat es planteja que els presos no vagin a les llistes

Carn de canó

El president de la Generalitat, Quim Torra, no ha volgut assegurar si els polítics presos repetiren com a candidats de Junts per Catalunya a les eleccions generals del 10 de novembre. Preguntat sobre si Jordi Sánchez, Jordi Turull i Josep Rull hi seran a les llistes, ha dit que “vull tenir en aquest tema un punt de prudència”.

Torra ha remarcat que en els propers dies ja tindrà “l’ocasió de debatre-ho”, però que abans “vull reunir-me amb totes les persones de Junts per Catalunya, parlar-ne i expressar-ho”. El president català ha fet aquestes declaracions després que la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, hagi manifestat que “seria millor” que els presos no hi anessin.

“En aquestes eleccions que ara vindran ells estaran a punt de ser inhabilitats quan surtin les sentències, i per tant, penso que seria millor que en aquest cas no formessin part de les llistes electorals”, ha argumentat la diputada, malgrat matisar també que “serà una decisió que prendrem conjuntament tenint en compte d'una manera primordial la seva opinió”.

D'aquesta manera, Borràs mostra la seva oposició a que Jordi Sánchez repeteixi com a cap de llista -ella va ser la número dos-. També Jordi Turull va ser cap de llista per Lleida i Josep Rull cap de llista per Tarragona.

 

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Telamarinera , Vng, 20/09/2019 - 11:09

Con sus criterios/concepto de nacio, en Europa habría 187 nuevos países /estadillos.... y ¿cuantos conflictos, antes, durante y después?
Sigan jugando con los catalanes y devengando derechos económicos, colocando la familia (esposas todas)...
Ay Cat!! Donde estas?

#11 arm, figueres, 20/09/2019 - 08:28

ja ho va dir el columnista del diari de girona, seran els gilipolles del proces

#10 Mika i Moto, La Mina, 20/09/2019 - 03:37

Se les ve muy contentos y fashion. Vestidos de marca cara modelo 3%.
Las vacaciones pagadas les sientan de maravilla., aunque no rian tanto como el pastisser boig d'Amer. La Raxola/tv3% nos miente .... dicen que estan tristes y decepcionados.

#9 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 19/09/2019 - 22:19

Soidaridad .... cada uno a lo suyo .... lo pillado ... pillado ..... y a seguir pillando ..... U vol el poble.

#8 Catanyol, Girona, 19/09/2019 - 21:56

Empieza el "...salvese quien pueda..."...AKA : holocausto canibal...