Política · 1 de Febrer de 2010. 17:08h.

Carod a Brasil, Huguet a l'índia

El vicepresident i el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa estan de viatge oficial

Carod a Brasil, Huguet a l'índia

Montilla, Huguet i Carod durant un viatge al Japó

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, està de viatge oficial a Brasil igual que el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, que està de viatge oficial a l'Índia.

El vicepresident "encapçala una missió institucional i econòmica a Brasil amb motiu de la primera trobada conjunta dels Quatre Motors per a Europa i els Quatre Motors del Mercosur que se celebrarà als estats de Paraná i Minas Guerais (Brasil)".

La missió "és el tret de sortida oficial de la cooperació entre les regions que integren els Quatre Motors per a Europa –Catalunya, Baden Wüttemberg, Llombardia i Rhône Alpes– i els Quatre del Mercosur –Paraná, Alto Paraná, Rivera i Córdoba– amb l’objectiu de dibuixar un full de ruta comú entre les dues xarxes, incrementar-ne la cooperació i obrir nous mercats". També han viatjat la viceconsellera d’Afers Exteriors i Cooperació, Roser Clavell, i el secretari general d’Innovació, Universitats i Empresa, Enric Aloy.

Per la seva part, Josep Huguet està a l'Índia per "facilitar la implantació d’empreses catalanes d’alt valor tecnològic. També ha anunciat que "l’àrea de l’Índia serà la segona d’aquestes característiques impulsades per ACC1Ó, després de la de San José, al Silicon Valley de Califònia, als Estat Units, que va ser  inaugurada l’any 2009 i on actualment ja hi estan són implantades, o estan en procés d’instal·lar-s’hi, quatre empreses".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Kropotkin, Vic, 02/02/2010 - 11:00

Joan Besora (Lloret de Mar): ¿Y tu, que es exactamente lo que argumentas?

#7 Vulcano, Terrassa, 02/02/2010 - 09:52

El problema no és que s'en vagin, el problema és que TORNARAN !

#6 pepito, barcelona, 01/02/2010 - 22:29

el viaje está totalmente justificado.Ha ido por otra lanza para que haga juego con la que ya tiene en su casa.

#5 Joan Besora, Lloret de Mar, 01/02/2010 - 21:40

Quin fàstic i cansament q produeix la carcundia hispànica.Son com lloros sempre es repeteixen.Fa dos anys q visito aquest fòrum i no son capaços d´argumentar res...i com q. hi ha una claca de palmeros q els aplaudeix, dons ells cada dia més agoserats

#4 sulfuro sulfuro, Barcelona, 01/02/2010 - 18:57

El,calor hace que los electrones se muevan más rápidamente
Es lo mismo que el peligro de perder el puesto que hace que los políticos no paren en casa y se busquen destinos difíciles de tener cuando estén parados
Carod viajará años gratis con sus millas