Publicitat
Política · 25 de Març de 2010. 11:34h.

Carod: "a Catalunya no hi ha burca"

El vicepresident alerta sobre la "sensació de fer marxa enrere" a ERC

Carod: "a Catalunya no hi ha burca"

Una dona amb burka, a Vic

El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC1 que "a Catalunya no n'hi ha, de burca. Aquí no hi ha ningú que vagi amb burca i, que jo sàpiga, tampoc a França". "La prohibició del burca és un cop d'efecte del senyor Sarkozy", ha opinat.

D'altra banda, ha considerat que "la confusió de bombers catalans amb etarres és bastant lamentable. La policia francesa va prendre decisions equivocades".

"Els bombers van poder arribar el mateix diumenge a Barcelona perquè la delegació de Catalunya a París va arribar a comissaria. No hi va arribar ningú més. Només hi havia la delegació de Catalunya. No em consta que hi fos l'ambaixada espanyola", ha afegit.

Sobre les declaracions de Jaime Mayor Oreja sobre la relació d'ETA amb ERC, ha assenyalat que "per al senyor Mayor Oreja, l'únic que existeix al món és ETA; viu malaltissament obsessionat amb ETA. Entenc que tingui una situació de prevenció i de vigilància, però això no ha de fer que perdi el món de vista fins a dir les barbaritats que està dient en aquests moments."

Pel que fa a les enquestes, Carod creu que "són un símptoma d'un estat d'ànim". "ERC no és el dolent, és el perjudicat. No sé per què. Suposo que hi deu haver més d'un motiu. N'hi ha uns quants. No diré res que pugui perjudicar ERC. Desitjo que l'enquesta s'equivoqui."
 
En aquest sentit ha reconegut que "m'amoïnen perquè, en funció dels resultats, pot ser que tinguem la sensació de fer marxa enrere, de tot el que has avançat els últims vuit, deu o dotze anys, en certa manera, pot ser un tornar a començar una altra vegada".

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#40 pepito grillo, BCN, 08/04/2010 - 22:52

Tranquil Xavier, tu no tendrás que ponerte el burka, pero prepara la chilaba y las babuchas.

#39 Xavier Sunyer, bcn, 08/04/2010 - 11:09

tengo que irme pero de nuevo un mensjae bien clarito: los burqas NO SON ILEGALES, sean 8 ó 800.000 ¿lo han entendido de una p. vez, histéricos fans de la secta de Rahola de Arco?

#38 Xavier Sunyer, bcn, 08/04/2010 - 11:07

Sara: has visto 8 ó 9 burqas en una urbe de casi 4 millones de personas? y te da miedo? estás histérica, a ver si es que están de paso para coger el autobús. Lo importante es la corrupción, navtiva catalana y cristiana, y no 8 burqas moros y aliens

#37 Xavier Sunyer, bcn, 08/04/2010 - 11:05

antoni, Garzón no intentó juzgar el franquismo en ningún momento. Otro visionario. Y no, no estamos nerviosos, proque que haya burqas o no nos la suda, ya que no son uilegales, los nerviososos histéricos sois vosotros. La corrupción si es preocupante

#36 Sara, Barcelona, 27/03/2010 - 17:44

A Barcelona es pot veure un grup de 8 o 9 dones amb burka. És quan passo per la Gran Via/Urgell en autobus quan les veig algun cop; com també d'altres dones amb burka per ciutat vella i també per la plaça de Catalunya.