Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2010. 00:14h.

Carod canvia d'opinió sobre Benach

Després que l'expresident del Parlament hagi demanat la dimissió de Puigcercós

El vicepresident del Govern en funcions, Josep-Lluís Carod-Rovira, sí que ha parlat sobre l'expresident del Parlament, Ernest Benach. Preguntat pel presentador de l'espai, Xavier Bosch, ha evitat fer cap crítica perquè "a Ernest Benach el conec des de fa 32 anys". "Que en un moment determinat hagi optat per una determianda via a Esquerra no farà desaparèixer la nostra amistat", ha afegit en al·lusió a que Benach fos el número dos de la llista encapçalada per Puigcercós després d'haver estat el candidat del sector 'carodista' en el darrer congrés del partit.

En canvi, divendres passat, preguntat per Jordi Basté a Rac1, va afirmar que "el gest d'Ernest Benach és un gest que respecto però no vull parlar d'aquest tema. [...] Fa 32 anys que conec Ernest Benach i no respondré cap pregunta que en faci referència."

El canvi d'opinió de Carod coincideix també amb el de Benach que aquest dilluns al matí, també a Rac1, ha demanat la dimissió de Puigcercós. "Jo crec -ha manifestat- que Joan Puigcercós ha complert un paper, [...] ha aguantat el partit i crec que ara ha de portar el vaixell fins al congrés extraordinari. I, després, [...] els nostres referents de cara al futur han de ser uns altres. [...] I tant [que hi ha noms per agafar les regnes del partit]!"

Carod i Benach en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Porque esto es África, Ciutat de Mallorques, 14/12/2010 - 11:03

lean en http://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/local/quiero-contribuir-desde-la-vida-civil-a-construir-un-nuevo-espacio-politico.html a Carod hablando de ética ¡¡DE ÉTICA!!

#1 carracuca, barcelona ESPAÑA, 14/12/2010 - 01:40

cara a la galería os dais besos y por la espalda no paráis de daros puñaladas traperas unos a otros. ¿Ese es el subidón del independentismo y separatismo que queríais vender en la mani del 10J?, queda al descubierta la GRAN MENTIRA una vez más, por decencia dejad ya de mamar de la teta pública