Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2008. 15:01h.

Carod, com Hitler a Youtube

Un vídeo equipara el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, amb el líder nazi

Una setmana més tard de l'aparició d'una paròdia de 'Casablanca' realitzat per un militant d'UPyD, -on es comparava Catalunya amb el règim nazi-, ha aparegut a youtube un segona paròdia, en aquest cas del film d'Olivier Hirschbiegel, 'L'enfonsament', que narra els darrers dies de la vida d'Adolf Hitler. El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, encarna el paper de Hitler.

En aquest vídeo, que utilitza el mateix sistema de subtitular escenes del film original, 'Hitler' es mostra indignat perquè "acaben de traduir-me l'article del The Economist" i insta a aconseguir "d'on sigui i com sigui" diners per a noves ambaixades, malgrat que un dels 'consellers' li recorda que no en queden. "Inaugurar ambaixades catalanes és una prioritat per a mi i per la meva familia", exclama 'Hitler' enfurismat.

Davant la reiteració de que no hi ha pressupost, ordena "deixar sense prestacions als malalts de la Llei de Dependència", atès que "sóc el líder de l'independentisme català i m'han d'obeir". "Culpin a 'Madrit'.. ho hem fet sempre i la gent sempre s'ho creu, tenim la Televisió 3 per explicar les mentides que vulguem".

"No toleraré que una crisi interfereixi en la construcció nacional dels Països Catalans, que m'han de tenir a mi al capdavant, ja que com a encarnació de Companys, he de portar als catalans al paradís de la independència, encara que ells no ho vulguin. Collons!", afegeix, a més d'admetre que "m'agrada ser polític professional. El sou és molt millor que el de filòleg. M'agrada tocar-me la cartera i notar-la plena de diners. Em sento l'amo del món".

En una altra escena, 'Hitler' explica que "Montilla ha pactat amb Puigcercós" i lamenta que "em volen nomenar ambaixador a l'Afganistan". "Ha declarat Federico a la Cope que entre talibans ens entendrem bé", apunta.

"És la pitjor de les traïcions imaginables. Maleït sia!  Maragall ja! Era estrany, però feia amb ell el que volia", demana, per tot seguit reconèixer que "ja no seré President" i augurar que "l'independentisme s'enfonsarà sense mi". "Què faran si no em tenen a mi per a subvencionar-los? S'hauran de posar a treballar!!", conclou.

Moment del vídeo
Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#69 Mikel, Girona, 27/11/2008 - 22:53

Por Dios Eduard (St Cugat) Que hariamos sin estas cosillas que lo único que hacen es alegrarnos un ratillo la existencia y por otro lado dan una pena enorme de la triste realidad de Cataluña.

#68 Eduard, St Cugat, 27/11/2008 - 20:53

Deixeu ja de donar publicitat aquests videos de nul.la moralitat i fora de tota raó! no és res més que una imbecilitat d una colla d amargats incults!

#67 Jan, Mollet, 27/11/2008 - 20:31

Si respectar la identitat de les persones, independentment d'on neixin o visquin, es ser excloent, doncs ho som. Qualsevol cosa abans que imposar la pròpia identitat a tot cristo.

#66 manel, badalona, 27/11/2008 - 20:03

demolidor article de membre de l'Amical mathausen avui. Carrega contra els banalitzadors del nazisme i rosa Diez. Kropotkin Von Ribbentrop, Sulfuric, l'Amical mathausen també deu estar comprat a base de subvencions oi? en castellà en dieu " a joderse"

#65 Pere, Sant Just, 27/11/2008 - 19:59

Juanc. Els nazis volien incloure tot el mon al seu control, i nosaltres només volem que això no passi. Els espanyols heu basat la vostra identitat en el colonialisme i si nosaltres no volem ser inclosos, es perquè som uns rojos, judios i nazis..