Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2010. 12:49h.

Carod contradiu Ausàs i també veu "fatiga crònica"

El vicepresident no veu "normal" que més de la meitat no votessin l'Estatut

Carod contradiu Ausàs i també veu "fatiga crònica"

Carod, en una imatge d\'arxiu

El vicepresident del Govern de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha afirmat en declaracions a Ràdio 4 que el conseller Maragall "va dir el que honestament pensava". "Hi ha cansament per la sensació que els que decideixen de veritat estan a 600 quilòmetres de distància", ha afegit.

"Avui que Catalunya arrossega una fatiga crònica des que es va retallar a Madrid l'Estatut aprovat pel Parlament català", ha considerat, a més de dir que "no és normal" que quan es va celebrar el referèndum sobre l'Estatut fossin més els ciutadans que es van quedar a casa que els que van anar a votar".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Fran, Llinars, 11/02/2010 - 22:25

A verure Carod,ja se q aixo d la logica no es lo vostre,pero si fas 1 esforç tindras q admetre q si d la meitat es vam quedar a casa es xq no ens importa gens aquest assumpte i us lo veu treure d la maniga x fer veure q treballeu i donar tant la matraca

#13 No al estatut, barcelona, 11/02/2010 - 20:17

Más del 50% de la población NO QUISO EL ESTATUF. Tendría que estar vigente el anterior

El estatu de minorías es totalitario su aplicación.

#12 pepet, Tarragona, 11/02/2010 - 16:49

Això ho hauries d'haver pensat abans, ruc més que ruc!!! Us heu carregat ERC per voler anar amb els sociates espanyols. Ara ja no esteu a temps. VISCA CARRETERO, i en segon terme, que guanyin els convergents

#11 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 11/02/2010 - 16:36

Heu enganyat als catalans i la gestió del govern que vareu pactar ha sigut nefasta i inadmissible per a tots els ciutadans de catalunya, per aquestes raons que no són lleus, estem tant emprenyats i espero que les urnes així ho demostrin.

#10 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 11/02/2010 - 16:23

Els PSC sempre tindrà les mans lligades perquè depen directament de Madrid i mai podrà contradir-los, però vosaltres us heu deixat comprar i el més futut és que a canvi heu venut Catalunya, sense respectar tampoc la majoria dels vots dels ciutadans.