Publicitat
Política · 18 d'Agost de 2009. 11:19h.

Carod contradiu ERC per la manifestació

Considera que l'11 de setembre és una bona data mentre que el partit secunda fer-la com proposa Òmnium

Carod contradiu ERC per la manifestació

Carod i Mas, durant la Diada

El vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha apostat per celebrar la manifestació per la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut en el marc de la diada de l'Onze de Setembre contradient el posicionament d'ERC, que fins ara ha secundat fer-la com proposa Òmnium Cultural contra la sentència quan es faci pública.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Carod ha opinat que amb aquesta manifestació "a Madrid segons qui es pensaria dues vegades dir segons quines coses", i ha indicat que no tindria sentit fer una manifestació en defensa de l'Estatut després de la sentència. "Si sortim després, de què servirà?", ha preguntat. "Una vegada ha parlat el poble, ningú més té dret a dictaminar", ha dit Carod, qui ha assegurat que és més partidari de celebrar una manifestació a favor de l'Estatut, que no contra ningú.

En preguntar-li per una eventual sentència del TC que retallada el text, Carod ha advocat per una resposta "no només al carrer, sinó de caràcter institucional i polític". També ha assegurat que si hi ha retallada de l'Estatut, "serà un moment adequat" perquè els catalans diguin si l'Estat de les autonomies és el model de convivència amb l'Estat que més els convé.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Josep Portero, Terrassa, 18/08/2009 - 16:28

a Aquest xicot li podrieu presentar a l'ariel Santamaria, penso que junts farien grans coses, o si més no, no farien nosa.

#18 jordi, barcelona, 18/08/2009 - 13:42

Necessitem que ens adjuntin una captura de pantalla amb el resultat d'un telnet contra la IP destí mitjançant el port indicat.

#17 Josep, Barcelona (Independentisme = Corrupcio), 18/08/2009 - 11:35

sentència al seu gust i al de la seva minoría de partidaris, doncs a la inmensa majoria de catalans tots aquests sidrals dels nous rics de la estelada, que nomès volen seguir enriquint-se a costa nostra ens la BUFA.
CAROD = Ets la vergonya de Catalunya

#16 Josep, Barcelona (España), 18/08/2009 - 11:34

Tot plegat demostra que els independentistes de Esquerra no tenen cap mena de valors democràtics doncs si no no es plantejaríen mobilitzar als seus escassos partidaris per amedrentar un poder de la Nació com es el Constitucional perque els hi faci una

#15 estatcatalaayme, Barçalona, 18/08/2009 - 02:23

jo aquesta noticia no me la crec

primer el fotomontatge de la foto

i segón però que no va votar ERC en contra de l'estatut? aleshores que coi vol ara defensarlo, si a més han suprimit lo dels simbols nacionals i tot lo important

ni cap ni peus