Publicitat
Política · 23 de Març de 2009. 09:30h.

Carod converteix Sor Lucía a l'independentisme

"El vicepresident em va ajudar a estimar Catalunya i a entendre que és una nació"

La germana Sor Lucía Caram, que ha estat guardonada amb el premi Joan XXIII per la Pau, ha estat entrevista a Els Matins de TV3 on s'ha desfet en elogis cap el vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod-Rovira, a més de revelar que aquest ha sigut la causa que hagi esdevingut sobiranista.

Caram, nascuda a l'Argentina i que es considera "argentina de soca-rel", ha confessat que "el vicepresident és una de les persones que més em va ajudar a estimar Catalunya i a entendre la unitat de Catalunya i que Catalunya és una nació". "En gran part va ser Carod qui em va convertir a la fe del catalanisme"

Sor Lucía Caram ha lamentat que "sempre he de donar explicacions als convents" per defensar Catalunya. En aquest sentit ha explicat que "abans quan anava a València deien 'Catalunya, el Pujol'... ara vaig i diuen 'Catalunya, el Carod'". "A València tenien Catalunya estigmatitzada".

Sobre Carod ha considerat que "es defineix com un agnòstic singular, però jo crec que és un creient i que estem en gran sintonia perquè estem treballant per a la mateixa causa". "És molt més creient del que ell es pensa", ha afegit, a més de lloar que l'expresident d'Esquerra "té una formació impressionant".

A criteri de la germana Caram, el vicepresident "diu que és agnòstic perquè toca dir-ho, socialment és el que toca, però Carod té una respecte al evangeli que ja voldrien molts cristians". "Potser és un agnòstic amb molts interrogants", ha sentenciat en aquest sentit.

D'altra banda, la germana Sor Lucía creu que "cal unitat ara més que mai perquè Catalunya ha de ser respectada". "Catalunya està sent maltractada arreu de l'Estat espanyol i això un només ho veu quan està aquí", ha expressat, a més de lamentar que "fins i tot jo que sóc de fora, marxo fora i pensem que estem lluitant per una cosa que no correspon".

Sor Lucía Caram
Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#60 anse, Sevilla, 16/03/2013 - 22:45

A ma.ma..r.la Sor Lucia

#59 Yupi, dice el ultracatalanista!, 06/06/2011 - 08:36

¡Vuelve el nacionalcatolicismo!

#58 Onofre, Espinelves, 24/03/2009 - 13:03

Aclaro:la barbacoa(no Sor Lucía) fué pagada por las empresas subcontratadas y la excusa era mejorar las relaciones entre Empresa y contratistas¿Qué pintaba alli la monjita?

#57 Onofre, Espinelves, 24/03/2009 - 12:44

¿Qué pintaba Sor Lucía en una barbacoa organizada hace 4 o 5 años por el Director de Compras (tambien argentino),luego despedido,de una multinacional del Bages? Fué pagada "voluntariamente"por las empresas subcontratadas.¿Cuanta "plata" consiguió?

#56 cat is nor spain, sils, 24/03/2009 - 09:59

jo no m'acabo de fiar d'una sudaca, algun dia et sortira amb alguna de xarramego