Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2019. 11:08h.

Carod creu que els maltractadors de pares són castellanoparlants

Considera que han fracassat en la "immersió lingüística"

L'exvicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha manifestat durant la tertúlia a Els Matins de TV3 que els nens que mantenen actituds violentes amb els seus pares són castellanoparlants. El programa matinal de TV3 ha organitzat un debat sobre els fills maltractadors, amb la presència d'un especialista en la matèria.

L'exdirigent d'ERC, s'ha referit a l'expedient d'aquests nois i ha demanat que "al final de tot, quan hagi acabat aquest tema podríeu enviar una còpia al departament d'Educació i una altre a Política Lingüista, per analitzar si hi ha fracàs o no en immersió lingüística".  

"Ho dic perquè tots aquests joves figura que han estat escolaritzats a Catalunya, i per tant, haurien de ser competents en català. I pel que sembla no ho són malgrat haver estat escolaritzats aquí", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

93 Comentaris

Publicitat
#75 Sharp, Tarragona, 05/12/2019 - 13:55

Este converso solo dice barbaridades pues es la única formula que conoce de no pasar a las paginas negras de las historia reciente de catalunya.

Por cierto, hoy salía de un centro medico y el entraba.

#74 Neferu, Barcelona, 04/12/2019 - 20:38

Sr. Carod. A ud. le viene que ni cuadrado aquella frase de Samuel johnson : "El patriotismo es el último refugio de los canallas"

#73 Iñigo, Palma de Mallorca, 04/12/2019 - 16:46

Este individuo se reunio con los democraticos batasunos para que ETA banda criminal y asesina no cometiera atentados en su idilica Cataluña. Que quedaba feo. Con eso ya esta todo dicho de la catadura de semejante racista y miserable. Ale Catalanes de 'izquierdas' a vota a ERC. Verguenza!!!!!

#72 Xenofòbia , Barcelona, 04/12/2019 - 15:54

I els monjos de Montserrat, castellanoparlants. Ja està bé de tanta xenofòbia, com si els catalans fóssim impoluts. En aquest país, CAT inclosa, hem perdut el respecte per tot, l'educació, les bones formes, modals, i d'aquí plora la criatura.

#70 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 04/12/2019 - 13:01

Veo al Carod y me vienen a la cabeza los reposapies, que hizo instalar el otro,,, el benach en los coches oficiales que los llevaban desde Tabarnia al Salsament por la autopista lliure de peatges para ellos. Que tiempos, luego al Benach hacía una columna del barsa o de futbol, cuota supongo. Que tiempos ahora hace de Raholo, cuando Rahola no hi es.