Publicitat
Política · 22 d'Agost de 2008. 11:08h.

Carod critica Saura i defensa Montilla

"Que Montilla estigués al cas no vol dir que comparteixi el pacte. Hauria agraït que Saura m'informés"

Carod critica Saura i defensa Montilla

Carod, molest amb Saura, defensa Montilla

El president en funcions de la Generalitat, Josep Lluís Carod-Rovira, ha afirmat en una entrevista a Catalunya Ràdio que li hagués agradat que el president d'ICV, Joan Saura, l'informés que anava a reunir-se amb la vicepresidenta del Govern, María Teresa Fernández De la Vega, per a tractar sobre el finançament. Carod-Rovira creu "legítima" la reunió, però ha subratllat que, "tenint en compte que era president en funcions de la Generalitat", li hagués agradat que Saura li informés. "Que Montilla estigués informat no vol dir que ho comparteixi. Jo hauria agraït que Saura m'informés". Carod també ha agraït al secretari general d'ICV que reconegués que va ser "un error" dir-li res.

El vicepresident català ha afegit que "les decisions del Govern de Catalunya no es prenen un dia al matí en un hotel de Vilanova i la Geltrú", i que s'adopten "quan es reuneix el Govern". El dirigent d'ERC ha criticat que "un sol diputat a Madrid pugui modificar" el sistema de finançament de Catalunya.

Pel que fa al termini de tres mesos acordat per ICV ha assegurat que "només faltaria", ja que "dintre de tres mesos s'han d'aprovar els Pressupostos per a l'any vinent i el sistema de finançament ha de quedar reflectit d'alguna manera". Carod-Rovira ha deixat clar que "si cadascun va pel seu costat, a Madrid ens tornaran a prendre el pèl" i per aquesta raó ha demanat "no perdre el temps amb batalles entre partits perquè qui acabarà perdent serà Catalunya".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 la rialla del saura, farsants i insolidaris de debò, 23/08/2008 - 14:54

tot sigui per romandre al càrrec, amb els romeva ,mallol , herrera i quatre eco-pringats més.
El que riu de veritat es el cínic ZP

#6 Kike, Manresa, 23/08/2008 - 12:22

¿Informo el al President cuando hizo su ignominiosa y repugnante escapadita a Perpignan? Ay, cuanta hipocresia y mediocridad moral. Menuda clase politica (casta caciquil, nepotista y clientelar) mas digna que disfrutamos en Cataluña. Asi nos va.

#5 Meliq Salau, Reus, 22/08/2008 - 20:32

No ha passat res nois Es normal aixo des que hem augmentat els nostres ingressos mensuals Ens mereixem el sou car gracies a nosaltres Catalunya sera sempre una comunitat autonoma de regim comu, com Ceuta i La Rioja
I el congres d'ERC ens ha ratificat!

#4 joan, manresa, 22/08/2008 - 17:59

Sr.Carod..,no fotem.No ens vulgui fer are combregar amb rodes de molí.Ya sabem que es el seu sistema, pro memos no som.Vosté ha perdut tot valor humá i politic,ni dignitat li queda.Un President en funcions no es marex axó.Per record de Companys dimitexi

#3 kanopus, Bages, 22/08/2008 - 14:04

Carod patètic, i a sobre pren per imbècils a la majoria dels Catalans.
Però tranquil, ens en recordarem, i et fotrem fora de la poltrona després de les properes eleccions. No et votarà ni te mare.