Publicitat
Política · 23 d'Agost de 2009. 17:33h.

Carod demana anar a les llistes d'ERC

Ridao replica que el partit no ha obert encara el procés de confecció de la candidatura

Carod demana anar a les llistes d'ERC

Ridao, amb Carod i Puigcercós, en una imatge d'arxiu

El vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha explicitat el seu desig de formar part de la candidatura d'ERC a les properes eleccions catalanes, previstes inicialment per al 2010. Carod, que ha evitat parlar de tàndem amb el president del partit, Joan Puigcercós, ha deixat en mans de la formació decidir el lloc en el qual haurà d'anar. "Si és que he d'anar", ha afegit.

El 16 d'abril passat, Carod va donar públicament el relleu a Puigcercós com a cap de cartell, amb l'argument que ERC no es podia permetre una altra "baralla traumàtica" i alhora delimitant que ell era l'home de govern i Puigcercós el del partit. En aquell moment, ja va voler deixar clar que continuaria en primera línia de compromís polític i no tenia intenció de retirar-se. Amb aquesta reclamació ha fet un pas més en confirmar el seu desig de figurar a la candidatura i de "recolzar" Puigcercós en els pròxims comicis. El dirigent republicà també ha deixat clar el seu desig de continuar al govern, tot i que aquesta possibilitat també l'ha deixat en mans del que decideixi la seva formació.

El secretari general dels republicans, Joan Ridao, entén que Carod expressi la seva predisposició a anar a la candidatura dels pròxims comicis catalans, però ha alertat que el partit no ha obert encara el procés de confecció de la candidatura. A banda de Puigcercós, la resta de membres que formaran la candidatura no estan decidits. El president d'ERC podria ser proclamat formalment cap de cartell en un consell nacional extraordinari a finals de setembre o principis d'octubre.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Guillém de Varòic, Varòic, 24/08/2009 - 15:39

En Carod és un cadàver politic que ja no interessa ni als seus

#7 Tomàs, Lleida, 24/08/2009 - 12:07

Quina relació té Convergència amb aquesta notícia?. Últimament els tripartits esteu una mica nerviosos i esvalotats!!!

#6 Alcampelló, Barcelona, 24/08/2009 - 11:33

La foto, con la mirada de reojo de Ridao, es muy buena. Dan ganas de ponerle bocadillos con lo que piensan. Carod: Vull més poltrona. Ridao: Fot el camp, tío; estàs amortitzat. Puigcercós: Soc el jefe, ole. O tal vez cosas peores.

#5 joan, manresa, 24/08/2009 - 11:30

Sr.Ramis.(Barna.).Guanyar democraticament unas eleccions,crec que es pot dir que algun dret tenen ,no.?.Clar que are es porta més el mon al inrevés.Els temps .,han tornat a cambiar.Sr.Carod,un chik de dignitat,no val cambiar de pensament cada cop que

#4 Jaume, Calella, 24/08/2009 - 09:34

En aquest article s'hi fa una descripció acurada d'aquesta colla d'Esquerra: http://xrl.us/esquerra