Publicitat
Política · 21 d'Agost de 2009. 19:14h.

Carod evita polemitzar amb Montilla

Li sembla "molt bé" que el President titlli d'"irresponsabilitat" fer una manifestació prèvia

Carod evita polemitzar amb Montilla

Carod-Rovira, durant la seva visita a Circutor. (Foto: Miquel Coll)

Josep-Lluís Carod-Rovira, vicepresident del Govern, ha evitat entrar en polèmiques amb el cap de l'executiu, José Montilla, al voltant de l'idoneïtat de fer una manifestació prèvia a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut. Durant la visita a l'empresa Circutor, de Viladecavalls, Carod-Rovira ha indicat que li sembla "molt bé" l'entrevista de Montilla al Ideal de Granada. Per al número dos del Govern, "una llei que l'aprova el Congrés, el Senat i el poble de Catalunya no pot ser una altra cosa que constitucional".

Carod-Rovira ha destacat que les paraules de Montilla, en les quals titllava com "una irresponsabilitat" actuar com si l'Estatut no fos constitucional, li semblen "molt bé". En aquest sentit, el líder republicà ha destacat que "l'actitud del Govern és la que s'ha defensat sempre: una llei que l'aprova el Congrés, el Senat i el poble de Catalunya no pot ser altra cosa que constitucional". El vicepresident ha qualificat de "lògic" que hi hagi a Catalunya "qui vulgui deixar clar que es defensa la viabilitat legal d'allò que va aprovar el poble català".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Anònim, Barna, 23/08/2009 - 23:06

A la bola del greix,
qui no entra no creix.

#5 jajape, Anoia, 22/08/2009 - 13:50

Senyors polítics, o el que sigui, quant tinguin clar que han estat elegits per governar durant quatre anys, vol dir que el seu compromís es de 24 hores al dia, i que no es poden posar barrets de conveniències, vostès han volgut governar, complixen.

#4 font paulus, Catalunya, Unió Europea, 22/08/2009 - 10:33

Aquest fet és el principi de la fi de l'anomenat tripartit, que serà substituït per un altre tripartit més poderós i assenyat, és a dir: CIU més Reagrupament més Plataforma per Catalunya, el govern més nacionalista de la història de Catalunya.

#3 Alcampelló, Barcelona, 21/08/2009 - 23:43

Está claro: Carod no devuelve los picotazos en la cresta y baja la cabeza sumisamente, como un pollo sin jerarquía. Habrá que buscarle una buena colocación, pagada con dinero público, para agradecerle los servicios prestados a los que detentan el poder.

#2 si bwana ja hem, llençat la clau al riu, 21/08/2009 - 21:35

Carod, neteja´t les calces, Esquerra no pinta res dins d´aquest desgavell de Govern, cadascú va al seu rotllo, tocar cuixa és l´únic important, El que més gràcia hem fa és que els sociates no tenen la majoria absoluta. Que bé! oi?