Publicitat
Política · 6 de Setembre de 2009. 15:57h.

Carod fitxa una experiodista de la Com per a millorar la seva imatge

Esther Sardans planificarà "l'estratègia de comunicació de vicepresident"

Carod fitxa una experiodista de la Com per a millorar la seva imatge

Esther Sardans

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha fitxat la periodista Esther Sardans com a nova cap de comunicació. La periodista, que havia presentat temps enrere 'Les nits amb Ester Sardans' a ComRàdio, substitueix en el càrrec el periodista Pere Martí, en excedència a l'Avui i que ha decidit tornar a aquest diari. Les funcions, segons la resolució apareguda al DOGC, són "planificar l'estratègia de comunicació del  vicepresident; elaborar les accions comunicatives del vicepresident  i coordinar les accions comunicatives de les secretaries dependents del/de la vicepresident".

D'altra banda, la responsable de Gestió de Premsa del Departament d'Educació, Maria Rosa Bondia Domper, ha esta cessada amb efectes del passat 10 d'agost, però només per un canvi de situació administrativa" mentre que a Presidència ha estat cessada Judit Permanyer Aymerich, adjunta al director general de Comunicació del Govern, amb efectes del dia 31 d'agost de 2009.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 ramón moreno palau, barcelona-capital, 05/06/2013 - 22:03

Jo l´habia escoltat fa uns 11 anys al programa que feia de matinada a com radio,era molt de esquerras y molt nacionalista-catalana-despres he vist un video seu defensan la reforma laboral dén Rajoy ,entre mitjas va esser asesora dén Carod.es veu que la tia se ha aburguesat y s´ha tornat de dretes

#8 Tomàs, Lleida, 07/09/2009 - 17:09

Jordi C (bcn)17:51, no has de ser elitista excloent; una persona que no ha tingut les oportunitats de formació adients, té tot el dret a expressar les seves opinions.

#7 pere, bcn, 07/09/2009 - 00:35

La sallentiana Esther Sardans l'escoltava cada dia a la COM. És molt atractiva... i va tenir un fill al mateix mes que jo.

#6 Pau, Alcover, 06/09/2009 - 21:40

Jo també fitxaria una noia com aquesta. Mira que està bona!!! Salut, dones i Indepndència!!!

#5 PEp Badia, BARcelona, 06/09/2009 - 20:40

JL, encara et recordo de les classes de Prada de Conflent. Com has canviat!
Saps que heu fet 2 presidents col·laboracionistes (PP-PSoe pacten a Esuskadi, i el psc ho avala).