Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2009. 10:21h.

Carod lliurarà xecs en mà

Representants escolars mostren el seu enuig per l'acte

Carod lliurarà xecs en mà

Carod, en una imatge d'arxiu (foto:Ruben Moreno)

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, lliurarà xecs a mà durant la festa del Pla d´Esport a l'Escola (PCEE). Quan aquest finalitzi una persona repartirà els xecs "corresponents a l'ajut econòmic per la vostra tasca", segons informa La Vanguardia.

La festa se celebrarà aquesta tarda en L'Auditori de Barcelona, ha estat organitzada amb cura per Vicepresidència i Educació amb l'objectiu que sigui multitudinària i ajudi a donar a conèixer un pla que s'està desenvolupant des del 2004. Tanmateix, representants escolars i monitors de centres de tota Catalunya han mostrat el seu enuig per haver de venir a Barcelona per cobrar, en lloc de la clàssica transferència bancària.

Davant de l'enuig d'alguns docents per la manera escollida de lliurar la subvenció, Vicepresidència va oferir com a alternativa que "la setmana que ve us enviarem un correu electrònic amb els horaris i la persona de contacte per anar a recollir el taló al Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat del Vallès".

Els docents denuncien que "tot està muntat per aconseguir una claque que difícilment no aconseguirien si no fos a base de repartir talons".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Abuelo Paco, Valle de Los Caidos, 03/12/2009 - 18:20

¿Que Jose Luis, copiando los actos de exaltación del espiritu nacional de la Plaza de Oriente?

#10 Pep, Catalunya, 03/12/2009 - 15:41

Sento vergonya, sóc independentitsa i sento vergonya que Carod també ho sigui. Em sembla humiliant i degradant que es dediqui a donar talons com si fossin seus , per fer-se propaganda. El que es mereix és que li fotin una bona xiulada a l'acte.

#9 mercè, bcn, 03/12/2009 - 13:27

Sulfuro, buenísimo el poema! Esero que lo de dejar el sillín sea verdad!

#8 Fran, Llinars, 03/12/2009 - 13:27

Esta tot estudiat.Carod vol treu redits d´aquest acte sortint a la foto x aixi dir q donar xecs socials.Segurament el desplaçament d´aquesta gent els hi haura pagat x tenir extras x la foto.Deu ser q aixo d les transferencies es cosa d´espanyols.

#7 Kropotkin, Vic, 03/12/2009 - 12:55

Tambien podria repartir mendrugos de pan y que los escolares los recogiesen de rodillas y aplaudiendo al Sr. Carod... Estos individuos nazionanistas nos quieren devolver a la Edad Media...