Política · 17 d'Abril de 2009. 19:23h.

Carod no ha demanat contrapartides

Puigcercós diu que és un acord "fruit de la responsabilitat i de la maduresa"

Carod no ha demanat contrapartides

Puigcercós i Carod, després que aquest va anunciar la seva renúncia

La possibilitat que Josep Lluís Carod Rovira hagi demanat alguna contrapartida per la seva renúncia a disputar la candidatura d'ERC a la presidència de la Generalitat ha provocat que el president del partit, Joan Puigcercós, hagi negat aquesta eventualitat dient que la renúncia de Carod és una mostra de" la responsabilitat" del vicepresident del Govern, i ha rebutjat que aquest hagi plantejat contrapartides. Ha afegit que l'origen de l'acord és la "voluntat de sumar".

Segons Puigcercós, aquest acord és "fruit de la responsabilitat i de la maduresa", així com el resultat natural de "la col·laboració" i "la confiança" amb què els dos dirigents d'ERC han treballat els últims mesos. Ha rebutjat que s'hagin plantejat de moment "contrapartides" per part de Carod de cara al seu futur tant dins del partit com d'un eventual nou Govern a Catalunya, i ha assegurat que encara està tot per veure.

Puigcercós també ha destacat que els dos polítics havien decidit fer públic l'acord sobre el relleu abans de les eleccions europees per facilitar una campanya més tranquil·la, i davant la incertesa política que pot planar sobre Catalunya els pròxims mesos.

"En tot això hi ha un guanyador i és ERC. Fa 23 anys que estic en aquest partit i no he vist un relleu així des de l'època d'Heribert Barrera. Esquerra estava acostumada a relleus crus i ara hem donat exemple", ha afirmat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Teresa, Barcelona, 18/04/2009 - 13:23

No se les ha cobrat ja amb les "cases catalanes" que ha anat obrint pel món?

Si, aquestes que ajuden a que tot el món ens conegui.