Publicitat
Política · 28 d'Octubre de 2012. 19:37h.

Carod no votarà ERC

Afirma que "molts catalans d'esquerres tenim orfenesa, necessitat de veure'ns representats per una nova sigla"

Carod no votarà ERC

Carod, fent campanya per Junqueras, en una foto d'arxiu

L'expresident d'ERC Josep-Lluís Carod-Rovira ha afirmat que "molts catalans i catalanes d'esquerres que volem que Catalunya sigui un estat independent no sabem encara qui votar".

En una entrevista a La Xarxa, ha manifestat que "tenim orfenesa, necessitat de veure'ns representats per una nova sigla, que ara no hi és però m'agradaria que en el futur hi fos". "Si això es produeix jo personalment hi faré l'aportació personal que pugui", ha afegit.

L'exlíder d'ERC creu que "a Catalunya tenim un problema, que és que no hi ha una esquerra nacional majoritària, i això és gravíssim".

"Això no vol dir que no hi hagi partits d'esquerres, és evident que n'hi ha, però una esquerra que vulgui governar Catalunya, que tingui aspiració de ser majoria per ser alternança al govern actual, com passa a totes les democràcies, i que no depengui de cap partit espanyol, això no hi és", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#32 Alfons, El Prat, 30/10/2012 - 15:27

Si és així, un motiu més per votar ERC!

#31 RIUS, MANIPULACIÓ , 30/10/2012 - 12:46

La interpretació que en fa el e.noticies es lliure i a la vegada molt tendenciosa. Carod, no ha dit pas a qui no votarà.

#30 Guiu, Montornès, 30/10/2012 - 12:43

Com sempre, qualsevol comentari fet pel senyor Carod-Rovira es manipulat per anar contra ell i en contra d'ERC. Per cert, en cap lloc ha estat escrit i menys dit per ell mateix, a qui pensa o no pensa votar les properes eleccions. Soc dels que també penso que Carod-Rovira votarà a ERC.

#29 JOANS, BARCELONA, 30/10/2012 - 09:51

Estic totalment d'acord amb el sr. Carod,estem totalment ofegats per la pinza CIU

#28 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 29/10/2012 - 21:33

No és tan complicat... Jo votaria l'Alfred Bosch d'Erc, la Mònica Oltra de Compromís, la Dolors Camats d'ICV, en López Tena de SI, l'Uriel Bertran de SI, la Núria Cadenes de SI, la Clara-Simó de SI... Votaré SI.